Monday, March 19, 2012

Υποστηρίζει πως μπορεί να χαρίσει την ηδονή σε κάθε θηλυκό


Οι υπηρεσίες του κοστίζουν 100 λίρες την ώρα και δεν είναι ζιγκολό!


Ονομάζεται Mike Lousada και αυτοαποκαλείται ο "Γκουρού του οργασμού". Τώρα θέλει να βοηθήσει όλο και περισσότερες γυναίκες που έχουν ανενεργό την λίμπιντο τους και προτείνει στους...

υπευθύνους του Βρετανικού συστήματος υγείας το πρόγραμμά του να μπει στις λίστες τους ώστε να προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του.

Ο σεξοθεραπευτής ισχυρίζεται ότι μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες να ανακαλύψουν την χαρά της σεξουαλικής ευχαρίστησης. Τις βοηθά με τις μεθόδους του να ξεπεράσουν τυχόν σεξουαλικές κακοποιήσεις αλλά και ψυχολογικά ζητήματα. Οι μέθοδοί του περιλαμβάνουν συζήτηση, διαλογισμό και αισθησιακό μασάζ.

Εφόσον κριθεί σκόπιμο και συμφωνήσει με τις πελάτισσές του, με κάποια έξτρα χρήματα μπορεί να χρησιμοποιήσει και το περίφημο μασάζ "γιόνι", μασάζ στα γεννητικά όργανα των γυναικών.

Αυτό μπορεί να ακούγεται ύποπτο αλλά ο Lousada επιμένει πως "Δεν είμαι ζιγκολό. Είμαι ένας θεραπευτής".

Ο Lousada έχει εκπαιδευτεί σε εναλλακτικές πρακτικές όπως η ψυχοθεραπεία, η σεξουαλική θεραπεία και η βιοενεργητική.

Η δουλειά μου είναι να αλλάζω τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις μέσω της ομιλίας. Η θεραπεία και οι ασκήσεις πραγματοποιούνται στο σπίτι της "ασθενούς".

"Δουλεύω με γυναίκες που έχουν προβλήματα με το σεξ" λέει ο Lousada. "Εκείνες που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, ή απλά επιτυχημένες επιχειρηματίες που θέλουν να ανακαλύψουν την θηλυκότητά τους.

Ο Lousada έχει πολλές μαρτυρίες στην ιστοσελίδα του από γυναίκες που έχουν επωφεληθεί από το έργο του.

Τέσσερα είναι τα στάδια της μεθόδου του θεραπευτή. Σε πρώτη φάση προσπαθεί να κατανοήσει τους συναισθηματικούς και ψυχολογικούς φόβους .

Η δεύτερη φάση είναι αυτή που αποκαλεί "φυσικοθεραπεία της απελευθέρωση". Μασάζ σε συγκεκριμένους μύες ώστε να απελευθερώσει τα συναισθήματα και τις μνήμες που αποθηκεύονται στο σώμα.

Το τρίτο στάδιο είναι "δουλειά του σώματος" και "δεν είναι κατάλληλο για όλες", δηλώνει.

Η σεξουαλική αφύπνιση είναι το τελικό στάδιο. "Κάνω κολπικό μασάζ. Οι μύες του κόλπου κρατάνε την ένταση. Ενώ κάνω μασάζ με το ένα χέρι με το άλλο τους κάνω μασάζ στα μαλλιά και στο κεφάλι".



tromaktiko



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment