Wednesday, March 7, 2012

Δήλωσε ως προσόν στο βιογραφικό το πλούσιο... στήθος της

 Μία 19χρονη κοπέλα βγήκε στην αγορά...



εργασίας, αλλά προτίμησε στο βιογραφικό της σημείωμα να μην αναφέρει τις σπουδές της, Τι είναι αυτό που προτίμησε να αναδείξει; Μα φυσικά, το πλούσιο μπούστο της.Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι δεν έκανε αίτηση για στρίπερ ή κάτι παρεμφερές, αλλά για βιβλιοθηκάριος μιας από τις πιο διάσημες ενώσεις διαλόγου και ντιμπέιτ σε όλο τον κόσμο, της βρετανικής Oxford Union.
Απαντώντας στη σχετική αίτηση για τη θέση, η 19χρονη Μάντιλν Γκραντ έγραψε στα συν της, μεταξύ άλλων, ότι έχει πολύ ωραίο στήθος και ότι έχει αγκαλιαστεί και φιληθεί με τον Τζόνι Ντεπ. Η ίδια δήλωσε ότι το έκανε περισσότερο σαν αστείο, ωστόσο η αίτησή της πυροδότησε πολλές αντιδράσεις για «σεξιστική» απόπειρα να κερδίσει προβάδισμα στη διεκδίκηση της θέσης.

«Παρότι η διακήρυξη έχει εμφανώς στόχο να είναι χιουμοριστική, δείχνει έλλειψη χιούμορ. Το υπονοούμενο πως οποιοσδήποτε θα μπορούσε να επιλεγεί για αυτή τη βάση είναι προσβλητικό τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Παρότι ήταν μία επιπόλαιη διακήρυξη, ήταν εξαιρετικά ανώριμη για μία θέση που είναι σημαντική», δήλωσε μέλος της Oxford Union.



Dinatos








ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment