Saturday, March 24, 2012

Πώς (πρέπει να) φέρεται ο άντρας ο σωστός!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLelJi8XCXH56gLG7oihB32Q7iPqkRO3oBrnx0GLc7_IqePbCgtuTg9ZIwV69hu17Ra__f_hNra18FDv_YVAimDG6jvnM3urjHrBBHd-LC5FpJ-OU7OZGHjyGSh_jxYD6lKsMshojtbLk/s400/newego_LARGE_t_821_105564347_type11596.jpgΠριν κάποιες δεκαετίες παλεύαμε για την ισότητα...

τα δικαίωματά μας και το πώς θα αναγνωριστούμε από τα αρσενικά. Καλή και ισότητα αλλά από την επανάσταση μας έμειναν τα δικαιώματα και χάσαμε τα αρσενικά. Πώς (πρέπει) να δρα και να φέρεται ο άντρας ο σωστός, ο πρόστυχος, το καθαρόαιμο αρσενικό βρε παιδί μου! Ιδού..















1. Ο άντρας ο σωστός επιμένει να πληρώσει τον λογαριασμό, τον καφέ, το ποτό, το φαγητό!





Τουλάχιστον στο πρώτο ραντεβού, το αρσενικό που σέβεται τον εαυτό του δεν ξεχνά να φέρει μαζί το πορτοφόλι του, ούτε και σε αφήνει να πληρώσεις. Η τσιφουτιά μπορεί να συγχωρείται στον φοιτητή και τον φαντάρο. Σε κανένα άλλο!





Και επειδή, πολλοί θα μιλήσουν για οικονομική κρίση, κέρνα ένα σφηνάκι χριστιανέ μου, παράγγειλε μια πίτσα σπίτι σου και κέρνα μας, δεν θα σε παρεξηγήσουμε! Το να ζητάς όμως και το δεκάλεπτο για να κάνουμε σωστή μοιρασιά στο λογαριασμό στο μπαρ, μόνο ξενερωτικό μπορεί να είναι!





2. Ο άντρας ο σωστός μπορεί να ζήσει και μόνος του, χωρίς τα γεμιστά της μανούλας:





Δεν είναι τρομερά σέξι να ξέρεις πως το αγόρι σου μένει μόνο και μπορεί να διαχειρίζεται μια χαρά και τους λογαριασμούς και τις υποχρεώσεις και ξέρει και να μαγειρεύει και ένα πιάτο φαγητό ή να πλένει τα πιάτα γενικά.





Και δεν είναι τρομερά ξενερωτικό να τα έχεις με ένα αγόρι που όχι μόνο δεν εκτιμά τη μαγειρική σου (η μαμά μαγειρεύει καλύτερα) αλλά χρειάζεται και άδεια για να μείνει εκτός σπιτιού. Είπαμε κρίση κρίση αλλά θα μπορούσε έστω να παίρνει πρωτοβουλία να φεύγετε ένα τριήμερο αφού δεν διαθέτετε το δικό σας χώρο κι όχι να προσπαθεί να σε κουτουπώσει στο αμάξι!





3. Ο άντρας ο σωστός σου ανοίγει την πόρτα και σε αφήνει να περάσεις πρώτη:





Η χειρονομία δείχνει τρόπους και είναι ευγενική! Τελεία και παύλα!





4. Ο άντρας ο σωστός είναι και κουβαλητής σου όποτε το χρειάζεσαι:





Είτε σε βοηθά να κουβαλήσεις βαλίτσες, είτε σου κρατά τα ψώνια για το σούπερ μάρκετ, είτε δέχεται να σε βοηθήσει στη μετακόμιση που κάνεις, ο άντρας ο αληθινός δείχνει τη δύναμή του εκεί. Το να παίρνει χίλια συμπληρώματα διατροφής για να πρηστούν τα μούσκουλά του στο γυμναστήριο και να βογκά στο γυμναστήριο πάλι λες και τον σφάζουν επειδή κατάφερε να σηκώσει την μπάρα, τούτο όχι, δεν τον κάνει στα μάτια μας άντρακλα κι ας το καταλάβει!





5. Ο άντρας ο σωστός θα σε βάλει κάτω ακόμα κι αν είναι κουρασμένος:





Μπορεί να έχει στρες, μπορεί να του πηγαίνουν όλα στραβά, μπορεί να υποφέρει με κρύωμα και πυρετό αλλά μόλις θα σε δει μπροστά του το ηθικό ανεβαίνει και θα σου τα κάνει όλα τα καλά στο κρεβάτι... με κάθε καιρό και κάθε τρόπο!





6. Ο άντρας ο σωστός είναι ιππότης και προστατευτικός!





Μπορεί να μην σε λένε Βασούλα αλλά έναν ιππότη κι εσύ και κάθε γυναίκα τον θέλει δίπλα της. Τι να τον κάνεις αν έχει μπράτσα φουσκωτά, αν το πτερύγιά του είναι ανεπτυγμένα, εφόσον δεν μπορεί να σταθεί δίπλα σου, να σε στηρίξει, να γίνει ο σωματοφύλακάς σου, να νιώθεις μια σιγουριά βρε αδερφέ κάθε φορά που κυκλοφορείς δίπλα του.



frappedoupoli.blogspot.com












ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment