Thursday, March 22, 2012

Σοκ – Απήγαγαν έγκυο για να πουλήσουν το παιδί της



Η επιλογή μιας Βουλγάρας που ήταν έγκυος να έρθει στην Ελλάδα για μία καλύτερη τύχη...

την έφερε αντιμέτωπη με έναν πραγματικό εφιάλτη!

Η άτυχη γυναίκα έπεσε στα χέρια δύο επίσης Βούλγαρων, οι οποίοι την απήγαγαν για να πουλήσουν στη συνέχεια το παιδί που είχε στην κοιλιά της.


Η οδύσσειά της ξεκίνησε όταν η 31χρονη, η οποία είναι οχτώ μηνών έπεσε στα δίχτυα των δύο αλλοδαπών που τους υποσχέθηκαν ότι θα την βοηθούσαν να γεννήσει. Ωστόσο, οι υποσχέσεις έκρυβαν από πίσω την πρόθεση των απαγωγέων να πάρουν το μωρό της και να το πουλήσουν. Έτσι αρχικά παρέμεινε «φυλακισμένη» μέσα σε ένα σπίτι στην Καρδίτσα.

Ωστόσο, όταν η ίδια αντιλήφθηκε τις προθέσεις των δύο ατόμων προσπάθησε να ειδοποιήσει μέσω κινητού τους συγγενείς της. Οι δύο Βούλγαροι, οι οποίοι κατάλαβαν τι ετοιμάζει η 31χρονη γυναίκα τη μετέφεραν σε ένα άλλο σπίτι στη Λάρισα .

Προσποιήθηκε πόνους... για να απελευθερωθεί

Η άτυχη γυναίκα, όμως, δεν το έβαλε κάτω! Το μυαλό της δούλεψε γρήγορα, με αποτέλεσμα να προσποιηθεί ότι είχε πόνους στην κοιλιά. Έτσι, την μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι δύο απαγωγείς την είχαν υπό στενή παρακολούθηση. Το σχέδιό της «ναυάγησε» γυρνώντας την ξανά στη... «φυλακή»! Και όμως τα κατάφερε τη δεύτερη φορά, με το ίδιο μάλιστα, σχέδιο. Η άτυχη γυναίκα τη δεύτερη φορά που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, κατάφερε να πει στους γιατρούς για τον εφιάλτη που βίωνε, ενώ αυτοί στη συνέχεια ενημέρωσαν τις Αστυνομικές Αρχές.

Το σχέδιό της... «γέννησε» συλλήψεις

Έπειτα από έρευνα των αστυνομικών, συνελήφθησαν οι δύο άνδρες, 46 και 39 ετών, ενώ όπως προέκυψε έχουν και συνεργό, ο οποίος είναι αδελφός του ενός και ήδη έγκλειστος στις φυλακές.

Η δράση της σπείρας που πουλούσε τα βρέφη από 2.500 μέχρι 4.000 ευρώ, φαίνεται ότι επεκτείνεται και σε άλλες πόλεις γι αυτό και η έρευνα συνεχίζεται.
24wro


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment