Thursday, March 22, 2012

Όταν ο άνδρας γίνεται...κατίνα...






Δεν υπάρχει άντρας που να μην υποστηρίζει ότι οι γυναίκες είναι κουτσομπόλες και περίεργες.
Και δεν υπάρχει γυναίκα που να μην υποστηρίζει ότι οι άντρες είναι χειρότεροι.

Τελικά οι άντρες είναι μεγαλύτερες κατίνες; Ή μήπως οι άντρες έχουν δίκιο και πρέπει επιτέλους να το παραδεχτούμε και να πορευτούμε με αυτό;


 Είναι ένα ακόμα από τα μεγάλα ερωτήματα της ζωής που δεν πρόκειται ποτέ να πάρει απάντηση.
Σύμφωνα με το tellawoman.gr, το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κάθε σχέση ο ένας από τους δυο παίζει το ρόλο της κατίνας. Και στις περισσότερες περιπτώσεις αυτός είναι ο άντρας! Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Στις περισσότερες των περιπτώσεων πλέον οι άντρες είναι αυτοί που θα ψάξουν την τσάντα της κοπέλας τους όταν εκείνη κάνει μπάνιο.


 Ή ακόμα χειρότερα το κινητό της όταν εκείνη μαγειρεύει. Μα τι έχουν πάθει πια οι άντρες; Προς Θεού δεν λέω ότι μόνο οι άντρες το κάνουν! Από τη στιγμή όμως που η γυναίκα βγήκε στην αγορά εργασίας και διεκδίκησε τη θέση που της αναλογούσε οι ρόλοι ήρθαν τούμπα. Πάνε οι εποχές που η γυναίκα έμενε σπίτι και έψαχνε τις τσέπες από το σακάκι του άνδρα για αποδεικτικά στοιχεία. Βλέπεις τότε δεν υπήρχαν κινητά!

Από όταν μπήκαν τα κινητά τηλέφωνα στη ζωή μας, πολλές σχέσεις καταστράφηκαν...Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του «άντρα κατίνα»; Υπάρχει τρόπος να τον καταλάβεις από την αρχή της σχέσης και να του κόψεις μαχαίρι την κακιά συνήθεια του ψαχουλέματος; 


Η απάντηση αγαπητή μου φίλη είναι ναι! Σαφώς και υπάρχει! Ο άντρας κατίνα όσο και να θέλει να κρυφτεί, η κακιά του συνήθεια δεν τον αφήνει.
Στην αρχή της σχέσης, θα αρχίσει δειλά δειλά να ψάχνει τα συρτάρια σου. Ας υποθέσουμε ότι βρίσκει μια φωτογραφία κάποιου άντρα, θα συμπεράνει αμέσως ότι είναι ο πρώην τον οποίο δεν έχεις ακόμα ξεπεράσει και για αυτό φυλάς την φωτογραφία του.


 Δεν θα του περάσει καν από το μυαλό ότι μπορεί να είναι κάποιος φίλος. Αλλά ακόμα και αν είναι ο πρώην ποιο το πρόβλημα; Επειδή χωρίσατε θα πρέπει να σκίσεις όλες τις φωτογραφίες του; Σύμφωνα με τον άντρα κατίνα, θα έπρεπε να τις είχες κομματιάσει όλες μια προς μια και στη θέση τους να είχες μόνο δικές του.
Σε καμιά περίπτωση, δεν πρόκειται να σου κάνει σκηνή αμέσως. Μόλις γυρίσεις σπίτι και αφού σου έχει κάνει φύλλο και φτερό όλα τα συρτάρια, θα έχει κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα. Τι κι αν τον ρωτάς τι έχει...Η μόνιμη απάντηση του θα είναι τίποτα! 


Από κει θα πρέπει να καταλάβεις ότι μάλλον την έκανε την κουτσουκέλα του. Οι άντρες κατίνες λειτουργούν βάση σχεδίου. Δεν είναι ότι ξαφνικά απέκτησαν τρόπους και μετάνιωσαν που καταπάτησαν την προσωπική σου ζωή. 


Να ξέρεις ότι αυτά τα μούτρα θα τα έχει για περίπου 2 βδομάδες (τόσο αντέχουν οι περισσότεροι) και εκεί που τρώτε θα στο ξεφουρνίσει. Τι δουλειά έχει η φωτογραφία του πρώην σου στο άλμπουμ; Αφού ξεπεράσεις το σοκ και σου κατέβει η μπουκιά (είναι ικανοί να σε πνίξουν με τις ερωτήσεις τους), θα απαντήσεις ως ξάστερος ουρανός ότι είναι ο κολλητός σου ο Κώστας. 


Οι περισσότερες γυναίκες που έχουν βρεθεί σε αυτή τη θέση, γοητεύονται από την εκδήλωση ζήλειας. Λάθος! Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να σου χτυπήσει καμπανάκι και να του κόψεις την φόρα μαχαίρι! 


Διαφορετικά ο Ηρακλής Πουαρό θα ξυπνήσει μέσα του και θα προχωρήσει και σε άλλα προσωπικά σου αντικείμενα. Όπως τα κινητά.
Πόσες φορές δεν άφησες το κινητό σου στο τραπέζι και πήγες για μπάνιο; Αν έχεις συγχωρήσει το ψαχούλεμα των συρταριών πιστεύεις ότι δεν θα ψάξει το κινητό σου; Σαφώς και θα το ψάξει! Αλίμονο σου αν δει κάποια κλήση ή μήνυμα από άντρα. Θα γίνει στο σπίτι της Πομπηίας. Μετά από δυο βδομάδες βέβαια. 


Πραγματικά πιστεύει ότι αν περιμένει δυο βδομάδες δεν θα εστιάσεις στο ψαχούλεμα και θα εστιάσεις στην παράλογη ζήλεια του; Εδώ είναι και η αχίλλειος πτέρνα του σχεδίου του. Μια ερωτευμένη γυναίκα, σίγουρα θα προσπαθήσει να τον ηρεμήσει και να του αποδείξει ότι όντως είναι φίλος της. Μην κάνεις αυτό το λάθος.


 Η σχέση δεν μπορεί να βασίζεται στο ψάξιμο και στην καταπάτηση της ιδιωτικής ζωής. Η σωστή γυναίκα θα θέσει και μάλιστα σαφώς την άποψη της. Αν δεν τα κόψεις αυτά από τη γέννηση τους η ίδια κατάσταση θα διαιωνίζεται καθόλη τη διάρκεια της σχέσης μέχρι που θα σε φέρει στο σημείο να μην μπορείς να βγεις ούτε για καφέ αν δεν δώσει αυτός το οκ.
Για να μην μιλήσω για τα mails που σκαρφίζονται χίλιους δυο λόγους για να μάθουν τον κωδικό σου. «Αγάπη μου, κατά λάθος ο Μπάμπης (ο κολλητός), μου έστειλε ένα mail στον δικό σου λογαριασμό και πρέπει επειγόντως να μπω να το δω. Τώρα;»


 Μην κάνεις το λάθος και του τον δώσεις γιατί αυτό θα σημάνει και την αρχή της σχέσης Κωσταλέξη. Δεν πρόκειται ποτέ να βγεις από το σπίτι χωρίς την συνοδεία του.
Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι όσο γοητευτικό και αν είναι που σε ζηλεύει, ειδικά αν ακόμα είστε στην αρχή της σχέσης, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποκύψεις γιατί αργότερα θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. 


Εξήγησε του ότι είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που ανέχεσαι κάτι τέτοιο και κοίτα να το τηρήσεις. Αν δεις ότι δεν παίρνει από λόγια, μια ατάκα που πάντα πιάνει είναι η εξής: «Αν συνεχίσεις έτσι αγάπη μου, η σχέση μας θα κρατήσει λιγότερο και από


tellawoman.gr







ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment