Tuesday, March 27, 2012

Σ. Ρουβάς: θέλω μια μεγάλη οικογένεια με την Κάτια





Με το βραβείο του “Έλληνα της Χρονιάς” στην συλλογή του
, ο Σάκης Ρουβάς δείχνει έμπρακτα ότι αποτελεί το πιο λαμπερό είδωλο και ο μεγαλύτερος σε διάρκεια star.

Ο τραγουδιστής που έχει αγαπηθεί όσο κανένας άλλος!

Ο Σάκης όμως ξέρει και να δίνει...



Είναι πρότυπο ουσιαστικής κοινωνικής προσφοράς αφού δίνει ΕΛΠΙΔΑ στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Μιλώντας στον Τάσο Τρύφωνο, για το κυπριακό περιοδικό MΑΝ, εξηγεί την εσωτερική ανάγκη που τον οδήγησε στο να προσφέρει τόσα χρόνια.

Ακόμα, μίλησε για τα δικά του παιδιά, την Αναστασία και τον γιο του, την οικονομική κρίση και φυσικά για την γυναίκα της ζωής του, Κάτια.



Ποια εσωτερική σου ανάγκη σε έκανε να δραστηριοποιηθείς πιο έντονα τα τελευταία χρόνια με τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ;

Είναι μια ανάγκη που μεγάλωνε όλο ένα και περισσότερο με την πάροδο του χρόνου. Πάντα ήθελα να προσφέρω και συμμετείχα σε κοινωνικές δράσεις, αλλά όσο η ανάγκη της προσφοράς ωρίμασε μέσα μου, τόσο ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω κάτι πιο ολοκληρωμένο και συντονισμένο, ώστε να έχει πιο έμπρακτο αποτέλεσμα. Αυτό το όραμά μου, πήρε σάρκα και όστά χάρη στην κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη που με τίμησε ως “Αγγελιοφόρος της ΕΛΠΙΔΑΣ” ώστε να πρεσβεύω το όραμα και να συμβάλλω με τις δικές μου δυνάμεις στο έργο του Συλλόγου.

Έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι έγινες κι εσύ γονιός;

Πιστεύω ότι ήταν ένα κομβικό σημείο στη ζωή μου που άλλαξε τις προτεραιότητές μου και τον τρόπο που βλέπω τη ζωή. Συνειδητοποίησα και αισθάνθηκα πράγματα που ήταν πιο υποσυνείδητα παλαιότερα. Με έκανε πιο ολοκληρωμένο άτομο το γεγονός ότι έγινα πατέρας.



Άλλαξε ο τρόπος που βλέπεις την Κάτια από τότε που έγινε μητέρα;

Ναι νιώθω ότι πλέον είμαστε ακόμα πιο δεμένοι, έχοντας κοινό σκοπό για τα παιδιά. Μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και χαρές και τη συγκλονιστική ανάγκη που έχουμε για την κόρη και τον γιο μας.

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie περιμένουν δίδυμα. Εσείς θα θέλατε μια μεγάλη οικογένεια;

Τι; Περιμένουν κι άλλα παιδιά; Μα πόσα έχουν; (γέλια) Ναι θα ήθελα κι εγώ μια μεγάλη οικογένεια με την Κάτια

Θα υιοθετούσες κιόλας πέρα από τα βιολογικά σας παιδιά;

Είναι δύσκολο να απαντήσεις αυτή την ερώτηση αν δεν ασχοληθείς ολοκληρωτικά με αυτό το θέμα. Δεν είναι κάτι που μπορείς να κάνεις χωρίς να το ζυγίσεις καλά. Όλα τα παιδιά αξίζουν το καλύτερο και πρέπει να κάνεις τη σωστή επιλογή σκεπτόμενος αν μπορείς να προσφέρεις αυτό το καλύτερο.

Είσαι αγχωμένος για το πως θα προστατέψεις τα παιδιά σου από τους φωτογράφους και τα ΜΜΕ γενικότερα;

Στην αρχή ήμουν πολύ αγχωμένος με το θέμα. Τώρα θα έλεγα ότι είμαι πιο χαλαρός γιατί δεν θέλω να ζούμε μια εγκλωβισμένη καθημερινότητα. Εάν και τα ΜΜΕ πάψουν να σέβονται τα παιδιά και παραβούν τα όρια, τότε θα αντιδράσω έντονα για να τα προστατέψω.

Το κεφάλαιο γάμος θα ανοίξει ποτέ για σένα και την Κάτια;

Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα κεφάλαιο που ούτε ανοίγει ούτε κλείνει γιατί απλά δεν υπάρχει για μας!



Είσαι ο μεγαλύτερος star στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Πως αντιμετωπίζεις την οικονομική κρίση; Είναι εποχή για λαμπερά πράγματα και λαμπερούς stars;

Τώρα είναι η στιγμή για αληθινά πράγματα. Η λάμψη είναι πολλές φορές τεχνική και ψεύτικη. Τώρα όλοι έχουμε ανάγκη για αληθινή διασκέδαση, ως μια διέξοδο από τη δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα. Σκέψου αν μες τη μαυρίλα και την κατήφεια, γίνουμε ακόμα πιο θλιμμένοι, που θα φτάσουμε; Ίσα ίσα πρέπει να πάμε κόντρα σ' όλο αυτό και να πούμε, θα τα καταφέρουμε.

Σε έχει επηρεάσει προσωπικά η οικονομική κρίση;

Βεβαίως και με έχει επηρεάσει επειδή το ζω γύρω καθημερινά. Από τους συγγενείς μου, τους φίλους μου, την ενέργεια του κόσμου που έρχεται σ' εμένα για να διασκεδάσει. Πεισμώνω όμως πάρα πολύ με αυτό και θέλω να κάνω το καλύτερο για να αλλάξω.



Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment