Saturday, March 24, 2012

Γυναίκα παντρεύτηκε τον εαυτό της!

Γυναίκα παντρεύτηκε τον εαυτό της!Μπορεί ο γάμος να είναι για κάποιους...

η επίσημη επισφράγιση του έρωτά τους, όμως ορισμένοι άνθρωποι βλέπουν το γαμήλιο μυστήριο κάπως διαφορετικά (έως πολύ...). Στο πλαίσιο αυτό έχουμε βρεθεί μπροστά σε αρκετά παράδοξους γάμους, που έχουν τελεστεί ανά τον κόσμο, προκαλώντας στους θεατές το λιγότερο έκπληξη!

Μια γυναίκα παντρεύτηκε το αγαπημένο της… τρενάκι, ένας Ιάπωνας… το μαξιλάρι του και ένας αγρότης την κατσίκα του! Περι ορέξεως… κολοκυθόπιτα, θα μου πείτε και έτσι είναι. Γι’ αυτή την… όρεξη, λοιπόν, θα σας μιλήσω, αφού μια γυναίκα από την Ταϊβάν αποφάσισε να έρθει εις γάμου κοινωνίαν με τον ίδιο της τον εαυτό!

Μάλιστα, καλά διαβάσατε! Η Chen Wei-Yi από την Ταϊβάν βαρέθηκε να ψάχνει τον κατάλληλο… γαμπρό, να πηγαίνει σε διάφορα ραντεβού και να αφιερώνει ώρες ολόκληρες μπροστά στον καθρέφτη για να καλλωπιστεί, και είπε να κάνει το βήμα με την… αφεντιά της!

Νοίκιασε ένα ωραιότατο νυφικό, κάλεσε περίπου 30 κολλητούς της, ε voila!!! Το μυστήριο τελέστηκε με επιτυχία και έκανε αμέσως το γύρο του Διαδικτύου! Έτσι η Chen Wei-Yi έγινε διάσημη, έδωσε συνεντεύξεις στα media και εν τέλει -για να ξεκουραστεί- έκανε και ένα ταξιδάκι του μέλιτος μέχρι την Αυστραλία! Τι νομίζατε;




24ωρο







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment