Monday, March 12, 2012

Τα πραγματικά χαρακτηριστικά των Ζωδίων (απ' την ανάποδη)


ΚΡΙΟΙ: Ταραχοποιοί που φτάνουν
στα άκρα και κάνουν τα πάντα για να προσελκύσουν την προσοχή των άλλων. Φιλονικούν και κατηγορούν τους άλλους για τα δικά τους προβλήματα. Γίνονται ευερέθιστοι λόγω έλλειψης ύπνου και περιμένουν απο τους άλλους να τους βοηθήσουν πάντα. Δημιουργούν δράματα, επαναλαμβάνουν διαρκώς τα ίδια λάθη και εκνευρίζονται με το παραμικρό.



ΤΑΥΡΟΙ:

Όχι όσο καλοί φαίνονται. Τρώνε υπερβολικά και πίνουν επίσης παρά πολύ. Είναι επιρρεπείς στο καθετί, πολύ τεμπέληδες, αγαπούν τα χρήματα περισσότερο απο τους ανθρώπους, κάθονται στη μπανιέρα με τις ώρες, είναι ερωτευμένοι με τον εαυτό τους και την καλοπέραση, λένε πράγματα που δεν πιστεύουν, αργούν να κινηθούν και ποτέ δεν επιτρέπουν στους άλλους να ξέρουν τι τους συμβαίνει.



ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι αναξιόπιστοι, μιλούν ακατάπαυστα συνήθως για το τίποτα, μεταδίδουν κουτσομπολιά παντού, φλερτάρουν με τους/τις συντρόφους των άλλων, λένε τα χειρότερα ανέκδοτα, παίρνουν πάντα ότι θέλουν και μετά προσπαθούν να ξεφύγουν, λένε εξωφρενικά ψέματα, κλέβουν στα χαρτιά και ανακατεύονται στις υποθέσεις των άλλων.



ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Εκβιαστές συναισθημάτων, παριστάνουν τους αθώους, συμπεριφέρονται υποκριτικά, απολαμβάνουν να βλέπουν τους άλλους να τους ερωτεύονται ιδίως εκείνους που δε θα έπρεπε, δείχνουν ανυπεράσπιστοι ενώ είναι απόλυτα ικανοί να φροντίσουν τον εαυτό τους, παίζουν παιχνιδάκια με το σύντροφο τους που βγαίνει πάντα χαμένος, έχουν πολύ μεγάλη φαντασία εκεί που τους συμφέρει και δεν έχουν αρκετή φαντασία εκεί που δεν τους συμφέρει, περιμένουν απο τον καθένα να πιστεύει ότι είναι υπέροχοι και αντιπαθούν οποιονδήποτε δεν υποκύπτει στα καπρίτσια και τις επιθυμίες τους.



ΛΕΟΝΤΕΣ: Είναι μεγαλομανείς και πάντα κατευθύνουν τους άλλους στο δρόμο, συμπεριφέρονται σαν να τα ξέρουν όλα, φλερτάρουν με όλους, γίνονται γκρινιάρηδες και μετά τα βάζουν με τους άλλους, γίνονται βίαιοι και επιθετικοί, παντρεύονται τις παιδικές τους φίλες, είναι πιστοί μονάχα όταν τους βολεύει και είναι ερωτευμένοι με πολλούς/ες ταυτόχρονα.



ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Είναι ιεροκριτες εκ φύσεως, αντικοινωνικοί, σχολαστικά εως εκνευριστικά καθαροί και τακτικοί και αντιπαθούν τους άλλους ανθρώπους. Ερωτεύονται απίθανα άτομα, είναι υποχόνδριοι, λεπτολόγοι με το φαγητό, παραπονιούνται για το τίποτα, ποτέ δεν κάνουν αρκετές διακοπές και ζουν για να δουλεύουν.



ΖΥΓΟΙ: Είναι αχάριστοι, οι χειρότεροι επιδειξιομανείς, παίζουν τους ρομαντικούς, αδυνατούν να πάρουν αποφάσεις, κάνουν φίλους και συντρόφους να μαρτυρούν, είναι απόλυτα και αμετανόητα εγωιστές, θεατρίνοι και ψεύτες και προσποιούνται ότι είναι σοβαροί. Υποδύονται ρόλους, έχουν κατώτερα κίνητρα, είναι ανίκανοι να εκτιμήσουν ανθρώπους και αξίες γιατί δεν έχουν, δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους, δεν λένε την αλήθεια και αρέσκονται στις κακές συνήθειες πέραν του ορίου.



ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Σκληρά καρυδιά και βίαιοι, παίρνουν εκδίκηση με κάθε τρόπο, υποπτεύονται τα πάντα και τους πάντες, ελέγχουν τα γεγονότα, κρύβουν τις συγκινήσεις τους, βλέπουν πρώτα την άσχημη όψη των πραγμάτων, ψάχνουν για κακά νέα στα καλά νέα και ποτέ δε συνέρχονται απο τα ερωτικά χτυπήματα.



ΤΟΞΟΤΕΣ: Δεν θέλουν να έρχονται δεύτεροι, έχουν πειστικότατους τρόπους, χρησιμοποιούν τη γοητεία τους για να ωφεληθούν, είναι ανειλικρινείς, ποτέ δε ξέρουν που να σταματήσουν, οδηγούν σαν τρελοί, διαστρεβλώνουν την αλήθεια για να πετύχουν το στόχο τους, παθαίνουν κρίσεις οργής, ενεργούν παιδιάστικα, υποφέρουν απο το σύνδρομο του Πίτερ Παν και βαριούνται πολύ εύκολα.



ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Είναι παντογνώστες, βρίσκουν τις λύπες ασήμαντες, κρίνουν τους άλλους διαρκώς, φέρονται υπεροπτικά, με το ένα χέρι δίνουν και με το άλλο παίρνουν, ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους, είναι πάντα εύθικτοι, αμυντικοί και μιλούν αδιάκοπα με αυταρχικό και επικριτικό τόνο. Είναι αυταρχικοί, σοβινιστές και φαλλοκράτες, πιστεύουν στο στρατιωτικό νόμο και είναι φανατικοί ρατσιστές. Υποπτεύονται τα κίνητρα των άλλων και τους κρατούν σε απόσταση.



ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Είναι σκληροί και εκκεντρικοί χωρίς να το καταλαβαίνουν, παντρεύονται δυο φορές, υπαγορεύουν όρους στις σχέσεις τους, ποτέ δεν έρχονται στη θέση του άλλου, δε σκέφτονται πως ο άλλος έχει άποψη, ακούν μόνο ό,τι θέλουν να ακούσουν, εφευρίσκουν δικαιολογίες, είναι αδέσμευτοι και απρόσιτοι, επεμβαίνουν χωρίς να συμμερίζονται τους άλλους και φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν.



IΧΘΥΕΣ: Είναι δυσπροσάρμοστοι και ποτέ δεν επιτρέπουν στους άλλους να ξέρουν που

βρίσκονται, δείχνουν ανήξεροι και συγχρόνως ξέρουν τα πάντα, ξεχνούν και χάνουν πράγματα, ξοδεύουν χρήματα απερίσκεπτα, ξοδεύουν τα χρήματα των άλλων, θέλουν οι άλλοι να τρελαίνονται μαζί τους, είναι ασυγκίνητοι παρά το τρυφερό παρουσιαστικό, καταπίνουν χάπια, πίνουν ποτά και αναζητούν κακές συνήθειες γιατί δε τους φτάνουν αυτές που έχουν.

www.αστρολογία.gr










ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment