Wednesday, March 14, 2012

Δόθηκαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του ανώμαλου δάσκαλου χορού

Μετά από Εισαγγελική Διάταξη, δίνονται στη δημοσιότητα...
τα στοιχεία ταυτότητας του 59χρονου, ο οποίος συνελήφθη προχθές στον Αρχάγγελο Ρόδου, για αποπλάνηση ανήλικης και εξαναγκασμό της σε ασελγείς πράξεις. Πρόκειται για τον Αργυρό Σάββα του Νικολάου και της Τριανταφυλλιάς, που γεννήθηκε την 27/10/1953 στoν Αρχάγγελο Ρόδο και κατοικεί στη Ρόδο, άνεργος.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας. Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αρχαγγέλου, ο 59χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αποπλάνηση μίας 15χρονης ανήλικης. Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, το απόγευμα της Κυριακής ο 59χρονος αφού οδήγησε με το αυτοκίνητο του την 15χρονη ανήλικη σε ερημική τοποθεσία στον Αρχάγγελο Ρόδου την αποπλάνησε και την εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις.

Επιπλέον στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε, ότι ο Αργυρός τις τελευταίες δυο εβδομάδες, είχε προβεί και άλλες φορές σε παρόμοιες πράξεις σε βάρος της ίδιας ανήλικης. Ο δράστης παρέδιδε, σε πνευματικό κέντρο, μαθήματα χορού σε νεαρά άτομα, ηλικίας 12 έως 19 ετών, μεταξύ των οποίων και η ανήλικη παθούσα.

prinokordela.gr





ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment