Saturday, March 24, 2012

Διάρρηξη σε σπίτι με λεία δεκάδων χιλιάδων ευρώ!


Μία από τις μεγαλύτερες διαρρήξεις σπιτιών των τελευταίων χρόνων σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στην οικία γνωστής οικογένειας...




Οι άγνωστοι δράστες που από ότι όλα δείχνουν ήταν καλά ενημερωμένοι, άρπαξαν πλήθος κοσμημάτων απροσδιόριστης αξίας καθώς και χρήματα που ξεπερνούν τις 70.000 ευρώ!



Σύμφωνα με πληροφορίες οι ιδιοκτήτες ,που δεν μπορούν να συνέλθουν από αυτό που τους βρήκε είχαν βγάλει τα χρήματά τους από την Τράπεζα και τα είχαν φυλάξει στο σπίτι.



Όπως κατήγγειλε χθες το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ο 73χρονος ιδιοκτήτης, από την 19:20 ώρα της 22-03-2012 έως την 00:15 ώρα της περασμένης Πέμπτης οι δράστες μπήκαν μέσα στο σπίτι και αφαίρεσαν πλήθος κοσμημάτων απροσδιόριστης αξίας καθώς και το χρηματικό ποσό των 52.680 ευρώ!



Όμως δεν σταμάτησαν μόνο εκεί!



Προφανώς γνώριζαν ότι στο σπίτι υπήρχαν και άλλα χρήματα και έτσι στη συνέχεια παραβίασαν εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του, το χρηματικό ποσό 18500 ευρώ, το χρηματικό ποσό των χιλίων 1000 δολαρίων ΗΠΑ, λίρες και κοσμήματα αξίας πέντε χιλιάδων (5000) ευρώ περίπου!



Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, αλλά προκαλεί ερωτηματικά το ότι ενώ η διάρρηξη έγινε το βράδυ της Πέμπτης, η ΕΛ.ΑΣ. εξέδοσε την σχετική ανακοίνωση μόλις σήμερα και μετά την δημοσίευσή της σε τοπική εφημερίδα.
Ηρακλειωτών στην περιοχή του Κατσαμπά.




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment