Tuesday, March 13, 2012

Σ.ΚΑΛΥΒΑΤΣΗΣ: Έχω προδοθεί από ανθρώπους που νόμιζα πως ήταν φίλοι



http://www.newsbeast.gr/files/temp/B1004A5D363CF0815179116A47A5853A.jpgΓια την πολιτική, το γάμο και τη φιλία μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης...


Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είναι η προσωποποίηση της λέξης χιούμορ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Την πρώτη του δουλειά, του την βρήκε η μητέρα του… σε οίκο μόδας και ήταν το παιδί για τις εξωτερικές δουλειές. Μετά από λίγα χρόνια, μπαίνει στην ζωή του η τηλεόραση και η εκπομπή «Αμάν». Ο ίδιος έχει δηλώσει: «Για μένα, το Αμάν ήταν όλη μου η ζωή, ζούσα και ανέπνεα για αυτό».







Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο entertv μιλά για την παράσταση στην οποία συμμετέχει σήμερα, το «Ζείτε παίδες ελλήνων», την επιθεώρηση των Ρήγα- Αποστόλου.





«Οι άνθρωποι που παρακολουθούν τις παραστάσεις μας, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, μας λένε ότι ήρθαν βασικά να γελάσουν, αλλά συνειδητοποιώντας αυτά που λέμε, πολλές φορές συγκινούνται και δακρύζουν. Το γέλιο είναι δεδομένο», δηλώνει ενώ απαντά πως δεν θα είχε πρόβλημα να συμμετάσχει σε μια σειρά οποιασδήποτε χώρας, ακόμα και τούρκικη.





Ο Σωτήρης Καλυβάτσης σχολίασε και την πολιτική, και συγκεκριμένα τις δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου και Θ. Πάγκαλου «λεφτά υπάρχουν» και «μαζί τα φάγαμε»: «Άνθρωποι που τους χαρακτηρίζει η αλαζονεία, η υποκρισία, η ψευτιά και η αναίδεια με αφήνουν παντελώς αδιάφορο και αυτοί και οι δηλώσεις τους. Θα χαιρόμουν βέβαια, αν με κάποιο τρόπο τους εξαφανίζαμε αυτούς τους δύο και την παρέα τους. Οι λύσεις για τον Έλληνα πλέον έχουν περιοριστεί. Ή κάθεται στην Ελλάδα και επαναστατεί ή αλλάζει χώρα και ζει όπως μπορεί».





Σε ερώτηση αν σκοπεύει να παντρευτεί, ο ίδιος απάντησε: «Επιμένω πως είμαι μικρός ακόμα για αυτό κάντε λίγο υπομονή, που θα πάει, θα ωριμάσω κάποτε. Επίσης, σας ενημερώνω πως έχω καταψύξει σπέρμα μου από την εποχή που ήταν τούρμπο» ενώ παραδέχεται ότι ερωτεύτηκε την Αντιγόνη Ψυχράμη για αυτό που είναι.





Τέλος, ο Σωτήρης Καλυβάτσης αναφέρθηκε και στην αξία της φιλίας υπογραμμίζοντας ότι έχει προδοθεί από ανθρώπους που νόμιζε ότι ήταν φίλοι του.











ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment