Wednesday, March 14, 2012

Δάσκαλος πολεμικών τεχνών παρενοχλούσε ανήλικη εκπαιδευόμενη


Με την ομόφωνη γνώμη του Εισαγγελέα... Πρωτοδικών Ηλείας και απόφαση του
Ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος χθες μετά την απολογία του, δάσκαλος πολεμικών τεχνών εναντίον... του οποίου έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης την οποία εκπαίδευε στις πολεμικές τέχνες.



Η υπόθεση αυτή ήλθε στην επιφάνεια μετά από καταγγελία που έκανε η ανήλικη με τους γονείς της σύμφωνα με την οποία ο δάσκαλος εκτός από πολεμικές τέχνες επιχείρησε κατ' επανάληψη να την θωπεύσει και να την παρενοχλεί σεξουαλικά.



Μετά την καταγγελία η ανήλικη κατάθεσε στον ανακριτή παρουσία ψυχλόγου ενώ ταυτόχρονα διετάχθη εισαγγελική έρευνα από την οποία προέκυψαν αποχρώσεις ενδείξεις ενοχής για τον καταγγελλόμενο.



Στα πλαίσια της έρευνας μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, κατασχέθηκε ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή του κατηγορουμένου και εστάλη στην Αθήνα προς εξέταση.



Μετά από το σχηματισμό της δικογραφίας ο Εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή για να απολογηθεί κάτι που έγινε χθες το μεσημέρι.



Μετά την απόφαση για την προφυλάκισή του ο κατηγορούμενος κρατήθηκε από την Αστυνομία προκειμένου να μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.
24wro


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment