Friday, March 9, 2012

Θέλει να αδυνατίσει η πιο παχιά γυναίκα του κόσμου – Τρώει ανά μια ώρα





Να αδυνατίσει θέλει η πιο παχιά γυναίκα του κόσμου η οποία ζυγίζει 317 κιλά.

Πρόκειται για την Pauline Potter από την περιοχή Sacramento της Καλιφόρνια η οποία θέλει διακαώς να περνάει καλά στη ζωή της ξανά.

Η 47χρονη υποστηρίζει πως παρόλο που οι άντρες την θεωρούν θεά του έρωτα και ότι έχει πολύ καλές επιδόσεις στο κρεβάτι, είναι καιρός να χάσει κιλά καθώς δε χωράει στο αμάξι ούτε μπορεί να γυρίσει πλευρό όταν κοιμάται.


Για να χορέψει, να πάει ταξίδια ή να χωρέσει σε καρέκλα στο θέατρο θα πρέπει να χάσει τουλάχιστον 226 κιλά. Κατηγορεί, μάλιστα, τα γονίδιά της αλλά και τον τρόπο που μεγάλωσε καθώς ήταν καθοριστικοί παράγοντες για να πάρει τόσο βάρος.
“Η μητέρα μου ήταν πάνω από 181 κιλά και ο πατέρας μου ζύγιζε 272. Είμαστε οκτώ αδέρφια, ο καθένας μας ζυγίσει πάνω από 136 κιλά εκτός από έναν. Μάθαμε να τρώμε πολύ σε χαρές και λύπες”, είπε στην Daily Mail η Potter.
Η 47χρονη ήθελα εδώ και πολύ καιρό να χάσει βάρος όμως όλο το ανέβαλε. Ωστόσο, αποφάσισε πως είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή να το κάνει και ζήτησε τη βοήθεια του γιου της.
“Τα πάντα για μένα είναι δύσκολα. Από το να κάνω μπάνιο μέχρι να βάλω τις κάλτσες μου”, συμπλήρωσε.
Δύσκολο επίσης είναι και το εγχείρημά της να χάσει κιλά μια και πέρα από το υπερβολικό βάρος, η Pauline δεν μπορεί να αντισταθεί σε τίποτα και τρώει κάθε μια ώρα.





















ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment