Wednesday, March 14, 2012

Τέρατα "σακάτεψαν" με σκεπάρνια ηλικιωμένο ζευγάρι!


Τερατώδη αγριότητα επέδειξαν τρεις αδίστακτοι δράστες, οι οποίοι χτύπησαν αλύπητα
με σκεπάρνια και τραυμάτισαν ένα ζευγάρι στη Μεσσηνία. Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές που ερευνούν την πρωτοφανή επίθεση, οι δράστες εισέβαλαν στο....




σπίτι του ανδρόγυνου και το «σακάτεψαν». Ολα έγιναν λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα στο σπίτι όπου μένουν ο 87χρονος και η 60χρονη γυναίκα του. Οι τρεις άγνωστοι δράστες κατάφεραν να παραβιάσουν την εξώπορτα και βρέθηκαν απέναντι από το ζευγάρι που είχε πέσει για ύπνο.

Οι ληστές είχαν απέναντί τους ένα αβοήθητο ηλικιωμένο ζευγάρι, όμως όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, «διψούσαν για αίμα». Τα ανθρωπόμορφα τέρατα, παρά τις εκκλήσεις του ζευγαριού να μην το πειράξουν, άρχισαν τους χτυπούν στα πόδια και την κοιλιά με τα σκεπάρνια που κρατούσαν, και όταν οι ηλικιωμένοι έπεσαν αιμόφυρτοι στο έδαφος, άρχισαν να ψάχνουν στο σπίτι για χρήματα.

Τελικά, αφού έψαξαν όλους τους χώρους, βρήκαν και άρπαξαν το ποσό των 400 ευρώ. Στη συνέχεια βρήκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου της γυναίκας, με το οποίο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Γείτονες του ζευγαριού που άκουσαν τις εκκλήσεις για βοήθεια πήγαν στο σπίτι για να δουν τι συμβαίνει και βρήκαν τους ηλικιωμένους μέσα σε μια λίμνη αίματος. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο και τα θύματα της ληστείας μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Espressonews.gr


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment