Tuesday, March 27, 2012

Μήπως πρέπει να τον συγχωρέσεις;





Μήπως ήρθε η ώρα να τον συγχωρέσεις (βάσει του σφάλματος που έκανε)
και να κάνετε μαζί όνειρα ανοιξιάτικα ή καλύτερα να μείνεις μπακούρι και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο; Θέτουμε τα σφάλματα επί τάπητος και βγάζουμε ετυμηγορία...


Ατόπημα πρώτο: Σε κεράτωσε
Θα τον συγχωρέσεις τελικά;
Γιατί να τον συγχωρέσεις: αν έχει αγοράσει τα λουλούδια από τρία ανθοπωλεία και στα έχει στείλει, αν έχει πάει μέχρι το "Πάμε Πακέτο", αν ένα αεροπανό με το σύνθημα "Συγχώρεσε με" περνάει πάνω από το σπίτι σου καθημερινά, τότε δώστου μια ευκαιρία ακόμα. Το κρίσιμο σημείο είναι όχι να αποδεχτείς το γεγονός αλλά να του δείξεις εμπιστοσύνη και πάλι. Το πιο κρίσιμο είναι να ξέρεις πόσο σε κεράτωσε (για μια μέρα ή για όσο διαρκεί η σχέση;) και το κρισιμότερο όλων: πως διέρρευσε και γιατί επέτρεψε να μάθεις έστω τυχαία την απιστία του.

Ατόπημα δεύτερο: Ξέχασε τα γενέθλιά σου
Γιατί να τον συγχωρέσεις: εντάξει έκανε ένα λάθος. Σκέψου απλά πόσα πράγματα διαφεύγουν και σε σένα μετά από δωδεκάωρα στη δουλειά και χιλιάδες υποχρεώσεις να τρέχουν. Μπορεί η πράξη του να μεταφράζεται ως έλλειψη ενδιαφέροντος τώρα. Όμως για να είμαστε ειλικρινείς σε μερικά χρόνια, ούτε εσύ δεν θα θέλεις να θυμάσαι το πότε έχεις γενέθλια και τα πόσα κλείνεις. Στην τελική, κάντου μια εγγραφή στο facebook, να δεις θα τα ξαναξεχάσει τα γενέθλια;

Ατόπημα τρίτο: Σε προσφώνησε με το όνομα της πρώην του
Γιατί να τον συγχωρέσεις: το πλήγμα ήταν βαρύ, το αναγνωρίζουμε. Αλλά αξίζει να χαραμίσεις μια καλή σχέση για ένα λάθος όνομα; Μπορεί απλά να υπερίσχυσε η δύναμη της συνήθειας (ειδικά αν είστε μαζί κάποιους μήνες ενώ με εκείνην ήταν μερικά χρόνια). Και στο κάτω κάτω της γραφής, τέτοιο ατόπημα χρειάζεται την εκδίκησή του. Για προσφώνησε τον κι εσύ την ώρα του σεξ "Μανωλάκη" και όχι "Θανασάκη" και θα δεις!

Ατόπημα τέταρτο: Σου είπε πως θα κοιμάται και τον είδαν στα μπουζούκια
Γιατί να τον συγχωρέσεις: τα ψέματα δεν ευνόησαν κανένα δεσμό. Αλλά μήπως πέρασε από το μυαλό σου πως μπορεί να τον έχεις δεμένο σε τόσο στενό κλοιό, που να μην τολμά να σου ζητήσει να διασκεδάσει μόνος. Η ανάγκη του να βγει με τους κολλητούς ή να διασκεδάσει στα μπουζούκια μια φορά στο τόσο, είναι λογική. Δεν χρειάζεται να είστε παντού μαζί. Και σκέψου απλά: δεν είναι καλύτερο να έχει την ευκαιρία να σου πει ο ίδιος που είναι, παρά να το μαθαίνεις από τρίτους.

Ατόπημα πέμπτο: Του είπες "Σ'αγαπώ" και απάντησε: "Άσε με να το σκεφτώ".
Γιατί να τον συγχωρέσεις: ναι, είναι αλήθεια. Κανείς δεν λέει σ' αγαπώ στην εποχή μας. Έχεις το δίκιο σου να στεναχωριέσαι με την κατάληξη που είχε η ερωτική εξομολόγηση που του έκανες. Ίσως όμως κι εκείνος να αιφνιδιάστηκε από τα λεγόμενά σου και να μην ήξερε τι να απαντήσει. Μια γυναίκα είναι πολύ πιο εύκολο να καταλήξει όσον αφορά τα αισθήματα που τρέφει για τον καλό της. Ένας άντρα χρειάζεται το χώρο και το χρόνο του. Το θέμα είναι πόση υπομονή μπορείς να κάνεις εσύ μέχρι να ακούσεις ένα λογάκι έρωτα!

Καλύτερα μόνη παρά να συγχωρήσεις:
Tην παράλληλη σχέση που είχε επί 8 χρόνια.
Το ξύλο που σου έδωσε και καλά πάνω στα νεύρα του

Oτι ήταν παντρεμένος και στο έκρυψε.
Έχει χρεώσει την πιστωτική και τους λογαριασμούς σου εν αγνοία σου.

womenonly










ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment