Sunday, March 18, 2012

Σοκ στην Ουκρανία από υπόθεση βιασμού

Και την πιο αρρωστημένη φαντασία...

ξεπερνά το μαρτύριο στο οποίο υπέβαλαν μια έφηβη κοπέλα δύο νεαροί, που είναι γιοι ουκρανών πρώην αξιωματούχων.



Η υπόθεση μίας άτυχης 18χρονης έχει προκαλέσει κοινωνική αναταραχή στην Ουκρανία. Σε πολλές πόλεις της χώρας έχουν οργανωθεί διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για την πλημμελή έρευνα της Αστυνομίας σχετικά με το έγκλημα και την προνομιακή μεταχείριση που είχαν από τις Αρχές τα ανθρωπόμορφα τέρατα.



Οι δύο νεαροί κάλεσαν την κοπέλα στο διαμέρισμα φίλου τους και εκεί, αφού κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, τη βίασαν και για να καλύψουν την πράξη τους, τη μετέφεραν σε ένα οικόπεδο, την έριξαν σε ένα λάκκο, την περιέλουσαν με βενζίνη και έβαλαν φωτιά.



Σαν από θαύμα, η Οκσάνα Μακάρ επιβίωσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από έναν περαστικό που τη βρήκε το επόμενο πρωί. Ωστόσο, είχε υποστεί βαρύτατα εγκαύματα και οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το χέρι και τα δύο πόδια της, κάτω από τον αστράγαλο.



Τώρα, οι Ουκρανοί έχουν ξεσηκωθεί ζητώντας ακόμη και τον ευνουχισμό των δραστών. Ορισμένοι βουλευτές ζητούν την έκτακτη επαναφορά της θανατικής ποινής, για να πάρουν τα «καλόπαιδα» την τιμωρία που τους αξίζει.




24ωρο






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment