Tuesday, March 27, 2012

Αλήθειες και ψέματα για το διαδικτυακό φλερτ!







Το φλερτ μέσω διαδικτύου και κυρίως μέσω Facebook έχει πλέον γίνει συνηθισμένο φαινόμενο...


και μάλιστα δεν είναι λίγοι οι άνδρες και οι γυναίκες που φλερτάρουν μέσω internet όχι έχοντας ως σκοπό κάποια σοβαρή γνωριμία ή σχέση αλλά για να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους.Γι' αυτό και πολλοί από αυτούς που επιδίδονται σε αυτό το "σπορ" είναι ήδη δεσμευμένοι.



Στο επόμενο Infographic θα δείτε μερικές αλήθειες και ψέματα για το online φλερτ...Για παράδειγμα το 81% των χρηστών λέει ψέματα για την ηλικία, το βάρος και το ύψος του. Συγκεκριμένα οι γυναίκες λένε ότι ζυγίζουν τουλάχιστον τέσσερα κιλά λιγότερα ενώ η φωτογραφία στο προφίλ είναι πιο παλιά, περίπου ενάμισι χρόνο πριν... Από την άλλη οι άνδρες δεν κρύβουν τόσα κιλά αλλά λένε ότι είναι λίγο ψηλότεροι ενώ η φωτογραφία είναι τουλάχιτον 6 μήνες πριν.



Αυτό το διαδικτυακό ερωτικό παιχνίδι αποφέρει ωστόσο πολλά κέρδη στα site για γνωριμίες και φλερτ των οποίων μάλιστα η επισκεψιμότητα αυξήθηκε ραγδαία από το 2007 έως σήμερα.



Τελικά όμως μπορεί κάποιος να βρει το άλλο του μισό μέσω Internet; Ο μύθος: Ναι, αρκεί να πει όλη την αλήθεια για τον εαυτό του και τα ενδιαφέροντα του. Η αλήθεια: Ίσως αλλά υπάρχει μεγάλος κίνδυνος καθώς δεν γνωρίζεις τίποτα για το παρελθόν του χρήστη που κρύβεται πίσω από την οθόνη καθώς επίσης τον τρόπο που πραγματικά ζει και τα κίνητρα του...



Δείτε το σχετικό infographic:





mediagate












ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment