Friday, March 16, 2012

Ανεβαίνει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο

Γενιά αίθριος θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα την Παρασκευή 16 Μαρτίου.
Μόνο στην Ανατολική ηπειρωτική χώρα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα εκδηλωθούν λίγες ασθενείς βροχές.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά στα νοτιοανατολικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά. Ωστόσο το Σάββατο και την Κυριακή η θερμοκρασία θα ανέβει και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Πιο αναλυτικά την Παρασκευή :
Στην Αττική θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχοπτώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου
Στη Θεσσαλονίκη ο

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στην Χαλκιδική την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις και πρόσκαιρες ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοδυτικοί 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις κυρίως στις ανατολικότερες περιοχές όπου θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ, στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Σαββατοκύριακο:
Αίθριος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο με λίγες τοπικές νεφώσεις να εκδηλώνονται στα δυτικά της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ και πρόσκαιρα το πρωί του Σαββάτου στα νοτιοανατολικά τοπικά βόρειοι εντάσεως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

protothema.ge









ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment