Friday, March 16, 2012

Λιμουζίνα σε τρεις ρόδες

Στο Las Vegas πιο εύκολα βρίσκεις λιμουζίνα
παρά ένα απλό συμβατικό ταξί. Στην απέναντι πλευρά του πλανήτη, όμως, υπάρχει μία λιμουζίνα διαφορετική και γι’ αυτό μοναδική. Η LimoTrike είναι μια λιμουζίνα με τρεις τροχούς. Δεν είναι ξεκάθαρη η αιτία που οδήγησε τον Roger Hockey στην....




κατασκευή της, όμως το γεγονός ότι είναι η μοναδική τρίτροχη λιμουζίνα στην Αυστραλία, πιθανά και στον κόσμο, μάλλον του φτάνει και του περισσεύει.

Διατίθεται για τους ίδιους λόγους που κάποιος θα νοικιάσει και μια συμβατική λιμουζίνα. Ειδικές αποστολές και τελετές όπου οι πρωταγωνιστές θέλουν να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους τους. Η LimoTrike όπως ονομάζεται, έχει μπροστινό σύστημα από Harley Davidson και το υπόλοιπο, αποτελεί ιδιοκατασκευή ικανή να υποδεχθεί μέχρι και 8 επιβάτες.

Πολυτελή λευκά δερμάτινα καθίσματα, εσωτερικές θέσεις αλλά και υπερυψωμένες υπαίθριες (dicky seats), mini bar με πάσο, ιδιαίτερος φωτισμός, φιμέ τζάμια, ηχοσύστημα stereo surround, ηλεκτρικά παράθυρα, κλιματισμός, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της. Η θήκη της σαμπάνιας και τα κολονάτα ποτήρια αποτελούν προσφορά του καταστήματος!

Η Limo Trike μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Broom και Perth και τα καλοκαίρια ταξιδεύει λίγο νοτιότερα ακόμη, στο θέρετρο Margaret River, προσπαθώντας έτσι να καλύψει τη ζήτηση στα δυτικά παράλια της Αυστραλίας.

Πλασάρεται ως το μοναδικό όχημα του είδους όπου μπορείς να συνδυάσεις κάτι από την ανεμελιά και τον αέρα της περιπέτειας που αποπνέει μια ποιοτική μοτοσυκλέτα με την πολυτέλεια και το σοφιστικέ «δήθεν» μιας χειροποίητης λιμουζίνας.

Το κόστος ξεκινά από 50 δολάρια το άτομο, αλλά στα 6 άτομα και μετά την πρώτη ώρα, η τιμή γίνεται ...«συζητήσιμη».





newsbeast


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment