Friday, March 23, 2012

Τρέιλερ για να μην ξαναμπείς σε αεροπλάνο


  Για κάποιους το ταξίδι για το αεροπλάνο είναι ούτως ή άλλως μια περιπέτεια. Φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί όταν ο μεταφυσικός τρόμος επιλέξει να χτυπήσει στον αέρα. Όταν σε κάθε άλλη περίπτωση χάνεις τη γη κάτω απ' τα πόδια σου, εδώ πρέπει να διαχειριστείς το χτύπημα έχοντας αυτό ως δεδομένο.


 Κάτι τέτοιο συνέβη με τους επιβάτες του «7500», της νέας ταινίας του Τακάσι Σιμίτζου (The Grudge) σε σενάριο Κρεγκ Ρόζενμπεργκ και ο πανικός δε μοιάζει (δυστυχώς) να προήλθε από τον εξυπνάκια που επιμένει να πείσει τη γκόμενα δίπλα του ότι το να κλείνει στην απογείωση το κινητό του και ό,τι άλλο gadget κουβαλάει είναι αστικός μύθος. Εκεί που αεροσυνοδοί έχουν σερβίρει τις πορτοκαλάδες τους και οι επιβάτες διαβάζουν αμέριμνοι το βιβλιαράκι τους μια περίεργη χειραποσκευή αποδεικνύεται χειρότερο σενάριο από την αεροπειρατεία ή τη μηχανική βλάβη.

Στην ταινία που θα κυκλοφορήσει στο τέλος Αυγούστου πρωταγωνιστούν οι Ράιαν Κβάντεν, Λέσλι Μπιμπ, Νίκι Γουέλαν, Τζέρι Φερέρα, Κρίστιαν Σέρατος, Τζέιμι Τσανγκ και Έιμι Σμαρτ. Αν είστε από αυτούς που ψάχνουν στο youtube διάσημες αεροπορικές τραγωδίες σημειώστε το. Όσοι ταξιδεύουν με ηρεμιστικά, ας ξαναδουν στο DVD τα πλατινένια μίλια του Κλούνεϊ.















ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment