Thursday, March 15, 2012

Σε «τεντωμένο σχοινί» το ντέρμπι!

Εξαγριωμένοι φαίνεται πως είναι οι οπαδοί του Παναθηναίκού
και τα μηνύματα για αποφυγή τυχόν επεισοδίων μόνο θετικά δεν είναι. Ανησυχία στις τάξεις της ΠΑΕ για νέες κυρώσεις.




Τόσο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, όσο και άλλοι άνθρωποι μέσα από την ΠΑΕ – ανάμεσά τους κάποιοι από τους μετόχους – έχουν έρθει σε επαφή με τους οργανωμένους οπαδούς του Τριφυλλιού για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.



Ωστόσο, τα μηνύματα μόνο θετικά δεν ήταν, αφού εκείνοι από την πλευρά τους μεταφέρουν στην διοίκηση την δική τους ανησυχία, θεωρώντας ότι είναι αμφίβολο αν θα υπακούσουν και τονίζοντας ότι είναι δύσκολο να ελέγξουν τον κόσμο της ομάδας.



Για την ώρα, ουδείς μπορεί να εγγυηθεί για το παραμικρό και υπογραμμίζεται πως ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί και προετοιμάζεται με τον... δικό του τρόπο για το ματς της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.



Επιπλέον, οι Ανδρέας Βγενόπουλος και Αδαμάντιος Πολέμης έχουν επίσης εκφράσει την ανησυχία τους σε συζητήσεις εκ των έσω, για τυχόν επεισόδια τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού και εκείνοι έχουν την ίδια ενημέρωση, και υπενθυμίζουν ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο θα μπει «ταφόπλακα» στον σύλλογο.



Η διοίκηση του Παναθηναϊκού σχεδιάζει να βγάλει ανακοίνωση – παράκληση για να αποφευχθούν τέτοιου είδους αντιδράσεις, όπως συνηθίζεται άλλωστε, σε μια τελευταία προσπάθεια να συνετίσουν τους οπαδούς τους, όμως είναι γεγονός πως η ανησυχία είναι ιδιαίτερα έντονη μεταξύ των στελεχών της ΠΑΕ.



Έφυγαν 23.000 εισιτήρια



Αυτό που είναι θετικό για την πράσινη ΠΑΕ είναι ότι η προπώληση κινείται σε πολύ καλούς ρυθμούς, αφού έχουν φύγει ήδη 23.000 εισιτήρια. Αν προσθέσουμε σε αυτά άλλα 10.000 που είναι διαρκείας, αλλά και τα συνδεσμιακά, θεωρείται βέβαιο ότι μιλάμε για περισσότερο από 35.000 κόσμο και οι διοικούντες είναι πεπεισμένοι πως το τελικό νούμερο θα ξεπεράσει τις 50.000.



πηγή: www.gazzetta.gr














ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment