Thursday, March 15, 2012

Εκατό μωρά γεννήθηκαν μέσα στο μποτιλιάρισμα!





Το βρέφος δεν περιμένει.
Όταν έρθει η ώρα του να “βγει” σε αυτή την ζωή θα “βγει” όπου και να είναι η μητέρα... Έτσι η αστυνομία της Μπανγκόκ έφερε στον κόσμο 100 μωρά μέσα στο μόνιμο μποτιλιάρισμα στους δρόμους της πρωτεύουσας από τότε που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στο Σώμα η ειδική εκπαίδευση για τοκετό πριν από 15 χρόνια, ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι.



"Ενας από τους αστυνομικούς μας έχει φέρει στον κόσμο 30 μωρά, που μπορεί να αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ. Πρέπει να το ελέγξουμε με το Γκίνες", είπε ο Μανίτ Γουονγκσομπούν, επικεφαλής της αστυνομίας.



Η μονάδα προσφέρει εκπαίδευση μαιευτικής τεχνικής σε επίλεκτα μέλη της τροχαίας της Μπανγκόγκ εδώ και 15 χρόνια με το πρώτο "μωρό της κίνησης" να έχει έρθει στον κόσμο από αστυνομικό στις 8 Σεπτεμβρίου του 1997.



Αλλοι 100 αστυνομικοί της τροχαίας μετέβησαν σήμερα στο Νοσοκομείο της Μπανγκόγκ για ημερήσια εκπαίδευση σε τοκετούς μέσα σε αυτοκίνητο.



Η Μπανγκόγκ, μια πόλη περισσοτέρων από δέκα εκατομμυρίων κατοίκων, αντιμετωπίζει σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα εδώ και δεκαετίες, καθώς η οικονομία γνώρισε άνθηση και περισσότερα από 100.000 νέα αυτοκίνητα προστίθενται κάθε χρόνο στους δρόμους της πόλης.




tromaktiko









ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment