Wednesday, March 28, 2012

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ





Κριός


Ψάχνει ένα πιστό σύντροφο, που θα είναι υπάκουος και κυρίως έξυπνος. Η καλύτερη επιλογή για τον Κριό λοιπόν, είναι ένας σκύλος.



Ταύρος



Ο Ταύρος αγαπά όλα τα ζώα. Ιδανικό βέβαια κατοικίδιο θα ήταν κάποιο που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Ένα από τα καλύτερα κατοικίδια για αυτό το ζώδιο θα ήταν ένας παπαγάλος που και μιλάει και δεν χρειάζεται βόλτες.



Δίδυμοι

Ο Δίδυμος θέλει ένα ξεχωριστό και ίσως εξωτικό κατοικίδιο. Μια καλή επιλογή θα ήταν ένα πιθηκάκι ή ακόμη και ένα σκιουράκι.



Καρκίνος

Ο Καρκίνος χρειάζεται κάτι χνουδωτό που θα μπορεί να αγκαλιάζει διαρκώς και να του δίνει τρυφερότητα. Ιδανική επιλογή θα ήταν ένα λευκό κουνελάκι νάνος.



Λέων

Ο Λέων χρειάζεται ένα επιβλητικό κατοικίδιο που θα του προσδίδει κύρος. Η καλύτερη επιλογή θα ήταν ένας μεγαλόσωμος σκύλος, όπως μολοσσός ή



Παρθένος

Στον Παρθένο αρέσουν τα μικρά ζώα, που δεν κάνουν πολύ φασαρία και δε λερώνουν όλο το σπίτι. Έτσι, η καλύτερη επιλογή είναι ένα ψαράκι.



Ζυγός

Ο Ζυγός έχει μια τάση προς τις γάτες. Μια γάτα Αγκύρας είναι το ιδανικό κατοικίδιο γι’ αυτόν.



Σκορπιός

Ο Σκορπιός ενθουσιάζεται με οτιδήποτε είναι παράξενο και πρωτότυπο. Του αρέσει να ξαφνιάζει και αυτό επιδιώκει και από το κατοικίδιο του. Οποιοδήποτε ερπετό ή έντομο θα αποτελούσε ιδανική επιλογή για αυτό το ζώδιο.



Τοξότης

Οι τοξότες γενικότερα δεν τα πάνε καλά με τα κατοικίδια γιατί νιώθουν οτι τους στερούν την ελευθερία. Αν έπρεπε, εν τούτοις για κάποιο λόγο, να τους κάνει κάποιος δώρο κατοικίδιο θα διάλεγαν έναν μεγαλόσωμο έξυπνο σκύλο.



Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θέλει ένα μικρόσωμο παιχνιδιάρικο σκύλο που να έχει και αίγλη. Ιδανική, λοιπόν, επιλογή για αυτό το ζώδιο είναι το αυτοκρατορικό Σιχ Τσου.



Υδροχόος

Ο υδροχόος αγαπά πολύ τους σκύλους και προτιμά να υιοθετήσει κάποιο αδέσποτο παρά να αγοράσει ένα καθαρόαιμο σκυλί.



Ιχθείς

Ο Ιχθύς θέλει κάτι ήρεμο που να μη χρειάζεται πολύ φροντίδα, αλλά ταυτόχρονα να είναι και εντυπωσιακό. Ένα ενυδρείο με πολύχρωμα εξωτικά ψάρια θα αποτελούσε την καλύτερη επιλογή για αυτό το ζώδιο



Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment