Monday, March 19, 2012

Δηλώσεις ποδοσφαιριστών για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός








ΓΙΟΣΟΥ ΣΑΡΙΕΓΚΙ (αρχηγός Παναθηναϊκού): «Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται πολύ χαμηλά.
Εδώ στην Ελλάδα έχω έρθει για να παίξω ποδόσφαιρο, αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν έχω αναστατωθεί. Πρέπει να βρεθεί μια λύση.
Υπεύθυνοι είναι όλοι και πρέπει να κάτσουν κάτω και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να συζητήσουν και να βρουν μια λύση άμεσα. Είναι το πρώτο ματς στην καριέρα μου που διακόπτεται. Έχω δει πολλές καταστάσεις αλλά ποτέ κάτι τέτοιο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Προσπαθήσαμε ως ομάδα να ολοκληρώσουμε ό,τι κάνουμε από την αρχή της περιόδου, αλλά τελικά αυτοί που δημιούργησαν τα επεισόδια δεν μας άφησαν. Αυτά τα προβλήματα δεν γεννήθηκαν σήμερα, υπάρχουν από το παρελθόν και για αυτό πρέπει να υπάρξει λύση».


ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ (μέσος Παναθηναϊκού): «Δεν είχαμε ζήσει διακοπή, το ζήσαμε και αυτό. Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό το πράγμα. Σίγουρα είναι από τις χειρότερες στιγμές. Δεν έχω να κάνω πολλά σχόλια. Εμείς σαν ομάδα συνεχίζουμε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτός είναι ο στόχος μας. Κάποιοι δεν θέλουν να βρεθεί λύση, κάποιοι θέλουν αυτό το χάος. Εμείς απορούμε με όλα αυτά που γίνονται. Είναι κατάντια και δεν βλέπω να δίνεται λύση, να υπάρχει αξιοπιστία και να έρχεται στο γήπεδο ο κόσμος που ξέρει να κερδίζει και να χάνει. Μόνο εδώ γίνονται αυτά. Είναι κρίμα γιατί απαξιώνονται τα πάντα».


ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΥΠΟΥΛΟΣ (αμυντικός Ολυμπιακού): «Αυτό που θέλαμε όλοι ήταν να δούμε ποδόσφαιρο. Τέτοιους φιλάθλους δεν τους χρειάζεται καμία ομάδα. Είναι κάτι αρνητικό. Πρέπει να πάψει κάποια στιγμή. Το παιχνίδι ήταν σημαντικό και για τις δύο ομάδες, θέλαμε από την αρχή να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Ήταν μέτριο ποιοτικά το ματς και εμείς ελέγξαμε από την αρχή τον ρυθμό. Κάτω από τέτοιες συνθήκες δεν μπορείς να παίξεις μπάλα. Ακόμα και ο Παναθηναϊκός καταδικάζει τα επεισόδια. Κάποια στιγμή, αν εφαρμοστούν οι νόμοι, θα υπάρξει λύση και αυτοί που κάνουν επεισόδια δεν θα έρχονται στο γήπεδο. Σίγουρα με το σημερινό αποτέλεσμα κάναμε ένα βήμα για τον τίτλο, αλλά πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να βελτιωθούμε για να έχουμε ένα καλό τέλος».


ΟΛΑΦ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ (αμυντικός Ολυμπιακού): «Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει. Θέλαμε να πετύχουμε όσα περισσότερα μπορούσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μένω εκεί. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα για να δούμε τι θα καταφέρουμε στο τέλος».


"Kαίει" Παναθηναϊκό ο ΚΑΠ


Τα σοβαρά επεισόδια και η διακοπή του ντέρμπι μπορούν να στοιχίσουν πολύ στον Παναθηναϊκό που κινδυνεύει σοβαρά όχι απλά με τιμωρία έδρας, αλλά και αφαίρεσης βαθμών. Συγκεκριμένα ο Πειθαρχικός Κώδικας προβλέπει πως σε περίπτωση διακοπής του αγώνα η ομάδα που ευθύνεται τιμωρείται με αφαίρεση 3 βαθμών για φέτος, 2 τη νέα χρονιά, ενώ το ματς κατακυρώνεται υπέρ του αντιπάλου με 3-0.

Όσον αφορά τις αγωνιστικές και την τιμωρία έδρας, αυτό έχει να κάνει με το τι θα γράψει ο Κάκος στο φύλλο αγώνα. Αν αναφερθεί σε εκτεταμένα επεισόδια η τιμωρία θα είναι μία με δύο αγωνιστικές, ενώ αν γράψει πως η διακοπή υπήρξε λόγω εισόδου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, τότε η ποινή θα είναι 2 με 3 αγωνιστικές.


skai.gr










ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment