Saturday, March 17, 2012

Αστέρες της σόουμπιζ δέχθηκαν προτάσεις από κόμματα

Ποιοι αστέρες της σόουμπιζ δέχθηκαν προτάσεις από κόμματα;
Ποια λαμπερά ονόματα της δημοσιότητας θα γραφτούν σε ψηφοδέλτια;

Λαμπερά ονόματα της showbiz που δέχθηκαν προτάσεις από κόμματα, είναι.....



 από το χώρο της Υποκριτικής, της Μουσικής, της Τηλεόρασης και του Αθλητισμού.



Από το χώρο του αθλητισμού, ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας, έχει δεχθεί πρόταση να «σηκώσει το βάρος» ενός προεκλογικού αγώνα με τη ΝΔ. «Στενό μαρκάρισμα» έχει δεχθεί για να «παίξει μπάλα» στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαϊδης.



Ο Ολυμπιονίκης της πάλης, Πέτρος Γαλακτόπουλος έχει εκφράσει την υποστήριξή του στους Ανεξάρτητους Πολίτες. Η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης, Βούλα Πατουλίδου , σε πρόσφατη συνέντευξή της επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά του ΛΑΟΣ.



Όσο για τα πρόσωπα της showbiz της τηλεόρασης; Πληροφορίες θέλουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αποτελεί «μήλον της Έριδος» για δύο κόμματα. Πρόταση από μεγάλο κόμμα φαίνεται ότι έχει δεχθεί και η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η πόρτα του ΛΑΟΣ φαίνεται να είναι ανοιχτή για την Μαρία Μπεκατώρου που έχει και κουμπαριά με τον Γ. Καρατζαφέρη.



Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να κατέβει στην Α’ Αθηνών με το ΛΑΟΣ, φαίνεται πως είναι και ο Ηλίας Ψινάκης. Πληροφορίες θέλουν τον μάνατζερ να έχει δεχθεί κρούση και από άλλο κόμμα. «Έχω δεχθεί προτάσεις, αλλά τις απέρριψα», λέει ο Αντώνης Κανάκης.



Ο Γιάννης Μπέζος είπε όμως το «ναι» και θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με τη Δημοκρατική Αριστερά. Δεν αποκλείεται να δούμε ακόμη στις εκλογές τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Θάνο Καληώρα.



Προτάσεις έχουν γίνει όμως και σε δημοφιλείς τραγουδιστές. Ο Γιάννης Κότσιρας δηλώνει ότι του έχει γίνει πρόταση, αλλά δεν κρύβει την απογοήτευσή του από την πορεία της πολιτικής τα τελευταία χρόνια. Στο στόχαστρο μεγάλου κόμματος έχει βρεθεί και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που φαίνεται να το σκέφτεται.

fimes



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment