Monday, March 26, 2012

Σύλληψη δύο κανιβάλων στη Ρωσία


Στη σύλληψη δύο ανδρών, οι οποίοι κατηγορούνται για κανιβαλισμό, προχώρησε η αστυνομία της Ρωσίας.
Ο ένας εκ των δραστών, είναι κατά συρροή δολοφόνος, ο οποίος σκότωσε τουλάχιστον έξι ανθρώπους και, σύμφωνα με το σημερινό....




φύλλο της εφημερίδας «Ιζβέστια», έτρωγε το ήπαρ των θυμάτων του, ενώ ένας άλλος ύποπτος για κανιβαλισμό συνελήφθη αλλού στη χώρα.

«Από το 2009 ως το 2011, ο ύποπτος σκότωσε τουλάχιστον έξι κατοίκους της περιοχής της Πένζα (560 χλμ. νοτιοανατολικά της Μόσχας) και έθαψε τα πτώματά τους. Στη διάρκεια έρευνας στην κατοικία του εν λόγω προσώπου, βρέθηκε ένα προσωπικό ημερολόγιο στο οποίο ήταν καταγεγραμμένες λεπτομέρειες των εγκλημάτων. Ο ύποπτος αναγνώρισε τα θύματα από φωτογραφίες», αναφέρει σε ανακοίνωσή η ερευνητική επιτροπή της Ρωσίας, η οποία διευκρινίζει πως βρέθηκαν ανθρώπινα υπολείμματα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η οποία επικαλείται πηγές που δεν κατονομάζει, στον ύποπτο, που είναι 23 ετών, αποδίδονται επίσης πράξεις κανιβαλισμού επί των θυμάτων του.

«Ο ύποπτος παραδέχθηκε πως στις 21 Μαρτίου σκότωσε το 41χρονο θύμα αφού είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ. Στη συνέχεια, μαζί με ένα φίλο, έφαγαν από τη σορό του θύματος», εξήγησε η επιτροπή.



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment