Sunday, March 18, 2012

Ερωτικό τρίγωνο αναζητεί σκύλο για να κλείσει το καρέ

 Στη φυλακή οδηγήθηκαν τρία άτομα, μια παντρεμένη, ο σύζυγός της και ο εραστής της, κατηγορούμενοι για...

επικείμενη κτηνοβασία, καθώς αναζητούσαν με αγγελία στο ίντερνετ ένα σκύλο για να συμμετέχει στα ερωτικά τους παιχνίδια.Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας της περιοχής Μαρικόπα στην Αριζόνα, ο αεροσυνοδός Σέιν Γουόκερ, η φωτογράφος Σάρα Ντάε Γουόκερ και ο πωλητής αυτοκινήτων Ρόμπερτ Όκερ, έψαχναν μέσω site με μικρές αγγελίες ένα σκύλο για να κάνει σεξ με την 34χρονη, πριν μπουν στο παιχνίδι ο 39χρονος σύζυγός της και ο 30χρονος εραστής τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ιδιοκτήτης σκύλου που απάντησε στην αγγελία τους, ζήτησε να συμμετέχει κι αυτός στο όργιο, με αντάλλαγμα να τους κάνει καλύτερη τιμή στην ενοικίαση του ζώου.

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι το ζευγάρι στην ομολογία του ανέφερε ότι έχουν «ανοιχτό» γάμο και συνηθίζουν να καλούν τρίτους στις ερωτικές τους στιγμές, ενώ ο Όκερ συμμετέχει στα ερωτικά τους όργια εδώ και περίπου ένα μήνα.

Η αγγελία τους έγινε αντιληπτή από αστυνομικούς, οι οποίοι και τους συνέλαβαν, καθώς η κτηνοβασία στην Πολιτεία της Αριζόνα θεωρείται ποινικό αδίκημα.


Dinatos






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment