Thursday, March 15, 2012

Πόσο ΣΤΡΙΜΜΕΝΟΙ είστε



Έρωτες, φιλίες, συνεργασίες...
προσπαθείτε σε όλα να δείχνετε τον καλύτερο εαυτό σας, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι πάντα ευχάριστος σε όλους.
Όσο καλά κι αν έχετε μάθει να κρύβετε τη στρυφνή πλευρά σας, κάποια στιγμή θα βγει στην επιφάνεια.

Αυτό το τεστ θα σας αποκαλύψει την ένταση με την οποία εκδηλώνετε την οργή σας ανάλογα με....



το ζώδιό σας, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους εκδικείστε όσους σας πείραξαν.

Εάν δίπλα στο ζώδιό σας έχετε πέντε σύμβολα, τότε είστε ο απόλυτα στριμμένος άνθρωπος, ικανός να τους τρομοκρατήσετε όλους στη στιγμή και ανήμπορος να συγκρατήσετε τα νεύρα σας.




ΦΩΤΙΑ ένα εκρηκτικό ταμπεραμέντο



Τα ζώδια της φωτιάς είναι πάντα υπ’ ατμόν, κι όταν αρχίσουν να βράζουν από θυμό, η έκρηξη δεν αργεί να έρθει και είναι πάντα καταστροφική...



ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε και καλύτερα! Οποιοσδήποτε τολμήσει να σας αντικρούσει ανοιχτά, έχει την επιλογή να εξαφανιστεί από μπροστά σας ή να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της οργής σας. Επίσης, καλό είναι να μην παίζετε τάβλι, καθώς λόγω του έμφυτου ανταγωνισμού σας είστε ο χειρότερος συμπαίκτης, αφού δεν ανέχεστε με τίποτα να χάνετε. Το καλό είναι ότι η κακή σας διάθεση δεν κρατάει πολύ και ότι δε βαστάτε κακία, καθώς δεν έχετε την υπομονή να τροφοδοτείτε έχθρες.



ΛΕΩΝ

Ο βασιλιάς των εκρήξεων. Έχετε βασιλική αύρα γι' αυτό και δεν ανέχεστε να σας υποτιμούν και να σας προσβάλλουν, ούτε να διαδίδουν ανυπόστατες φήμες και κακίες για το άτομό σας. Όταν νευριάζετε εκφράζετε το θυμό σας με θεατρικό τρόπο: μπήγετε τις φωνές, τις οποίες συνοδεύετε με έντονες χειρονομίες και γκριμάτσες αποδοκιμασίας. Το θέατρο τελειώνει μόνο όταν βεβαιωθείτε ότι το άλλο άτομο έχει μετανιώσει βαθιά και στη συνέχεια το συγχωρείτε μεγαλόψυχα.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Απότομος αλλά καθόλου μοχθηρός. Τα νεύρα σας δε φαίνονται εκ πρώτης όψεως, δε διστάζετε όμως να ξεσπαθώσετε μπροστά σε άλλα ζώδια της Φωτιάς. Μερικές φορές εκφράζετε με δυνατές φωνές αυτό που σας ενοχλεί, χωρίς ίχνος διακριτικότητας. Συχνά γίνεστε αγενής και άθελά σας μπορεί να πληγώσετε τους άλλους, σίγουρα όμως όταν ξεσπάσετε δεν πρόκειται να δώσετε συνέχεια στο θέμα.




ΓΗ μια ρεαλίστρια στρίγγλα



Ο θυμός σας μπορεί να προκληθεί από φαινομενικά ασήμαντα πράγματα: από τα παιδιά που λέρωσαν το πάτωμα, μέχρι το συνάδελφο που δανείστηκε την ξύστρα σας χωρίς να σας ρωτήσει. Εάν όμως δεν υπάρχει κάποιο πρακτικό αποτέλεσμα, δε σπαταλάτε την ενέργειά σας...



ΤΑΥΡΟΣ

Απειλητικές διαθέσεις. Πολύ δύσκολα μπορεί να σας κάνει κάποιος να εξοργιστείτε, αλλά όταν γίνει αυτό, μετατρέπεστε σε ταύρο σε υαλοπωλείο. Ο θυμός του Ταύρου θεριεύει αργά, αλλά χρειάζεται και περισσότερο χρόνο για να καταλαγιάσει. Όταν σας πιάσουν οι κακίες, καλό είναι να σας αποφεύγουν για μια βδομάδα ή και για ένα μήνα και να σας πλησιάσουν ξανά κρατώντας λευκή σημαία ή σοκολατάκια ή κοσμήματα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γλώσσα που τσακίζει κόκαλα. Έχετε μια έντονη, ακατανίκητη, ανυπόφορη μανία με τη λεπτομέρεια που φέρνει τους άλλους στα όριά τους, ενώ πάσχετε επίσης από έλλειψη τακτ. Εάν σας πειράξουν, αντεπιτίθεστε χύνοντας φαρμάκι. Είστε ικανή να πείτε στην καλύτερή σας φίλη ότι είναι χοντρή, επειδή: 1. -σας ρώτησε, 2.- ξέρετε μια καλή δίαιτα, 3. -ασκείτε κριτική σε όσους αγαπάτε, 4. -σας είπε ότι αυτό το χτένισμα δε σας πηγαίνει.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ολίγον ευέξαπτος. Κατά βάθος δεν είστε κακός, όμως δίνετε αυτή την εντύπωση καθώς έχετε την τάση να παρακολουθείτε έντονα τους άλλους και ενίοτε να τους κάνετε παρατηρήσεις. Αλίμονο όμως σε όποιον σας αντιμετωπίσει χωρίς σεβασμό, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Θα αντεπιτεθείτε με αφόρητη αλαζονεία και με υπερβολικά υποτιμητικές εκφράσεις, ενώ δε θα διστάσετε να αποκαλύψετε δημοσίως τα σφάλματά του με την πρώτη ευκαιρία.




ΑΕΡΑΣ Η τέχνη της Μοχθηρίας



Τα ζώδια του αέρα χρησιμοποιούν την οξύνοιά τους και το εύστροφο πνεύμα τους με έξυπνο τρόπο και πλάγιο για να... εκδικηθούν.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Μεθοδευμένη εκδίκηση. Μηχανεύεστε ένα σωρό πράγματα που μοιάζουν ανώδυνα, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κατατροπώσετε τα θύματά σας με την πρώτη ευκαιρία. Στη συνέχεια δικαιολογείστε με δήθεν αθώα ειλικρίνεια. Για εσάς η εκδίκηση είναι καθαρή ανταπόδοση. Εκεί που πραγματικά σας πιάνουν τα νεύρα σας, είναι όταν πλήττετε. Ευτυχώς που σε αυτή την περίπτωση περιορίζεστε απλά σε μερικές λεκτικές κακιούλες.



ΖΥΓΟΣ

Συγκαλυμμένη τιμωρία. Η άμεση επίθεση είναι πολύ λίγη για εσάς. Ποτέ δε θα πηγαίνατε να βρίσετε κάποιον κοιτώντας τον στα μάτια, όχι επειδή φοβάστε, αλλά επειδή αυτό θα κατέστρεφε την εικόνα σας. Για εσάς είναι πιο αποτελεσματικό και πιο ανώδυνο να αφήσετε να σας ξεφύγουν δήθεν τυχαία μερικά εύστοχα αρνητικά σχόλια στον φιλικό ή τον επαγγελματικό περίγυρο. Έτσι διαφυλάσσετε το κύρος σας, καταφέρνοντας παράλληλα να καταστρέψετε τη φήμη του άλλου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στιγμιαία ξεσπάσματα. Όταν βρίσκεστε μπροστά στη δέσμευση, για παράδειγμα εάν το ταίρι σας μιλήσει για γάμο, γίνεστε έξω φρενών. Φροντίζετε όμως σε κάθε καβγά να βγαίνετε από πάνω κι έπειτα να αφήνετε το ζήτημα να ξεχαστεί. Θεωρητικά είστε ικανοί να σκοτώσετε κάποιον, ψυχολογικά βέβαια! Στην πράξη όμως προτιμάτε να αξιοποιείτε τα προσόντα σας με πιο χρήσιμους τρόπους.




ΝΕΡΟ Ύπουλη και εφευρετική εκδίκηση



Το Νερό κυβερνάει τα συναισθήματα και τα ζώδια αυτής της κατηγορίας παίρνουν τα πάντα προσωπικά, φροντίζοντας να ανταποδώσουν με ιδιαίτερα δημιουργικούς και απόλυτα αποδοτικούς τρόπους.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οργή που σιγοβράζει. Ο θυμός σας ακολουθεί τις φάσεις της Σελήνης και από το μηδέν φτάνει στην απόλυτη μανία... που τελικά στρέφεται εναντίον σας, κάνοντάς σας να κρυφτείτε στο καβούκι σας μουρμουρίζοντας πικρόχολα, σχεδιάζοντας την αντεπίθεσή σας, αλλά και την άμυνα που θα κρατήσετε την επόμενη φορά που θα σας φερθούν σκληρά. Ο Καρκίνος είναι ζώδιο που δεν ξεχνάει ποτέ τα δυσάρεστα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο απόλυτα στριμμένος! Είστε αναμφισβήτητα το πιο εκδικητικό ζώδιο και δεν πρόκειται να ησυχάσετε εάν δε φροντίσετε να πληρώσετε και με το παραπάνω όσους σας πείραξαν, συχνά με το ίδιο νόμισμα. Σπάνια εκδηλώνετε το θυμό σας με φωνές, όμως τα φαρμακερά λόγια που ξεστομίζετε με απόλυτη ψυχραιμία είναι πολύ πιο επώδυνα. Συνήθως αναλύετε προσεκτικά τις αδυναμίες των εχθρών σας και χτυπάτε αλύπητα την κατάλληλη στιγμή. Ένας Σκορπιός δεν ξεχνάει, δε συγχωρεί και ποτέ δε δικαιολογείται.



ΙΧΘΥΕΣ

Διπλό χτύπημα. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, τα ήσυχα Ψαράκια μπορούν να φανούν πολύ σκληρά. Ναι μεν αποφεύγετε τις συγκρούσεις, έχετε μάθει όμως να πετυχαίνετε αυτό που θέλετε χειραγωγώντας τους άλλους. Το μεγάλο σας πλεονέκτημα είναι ότι κανείς δεν υποπτεύεται το τι είστε ικανοί να κάνετε. Σας υποτιμούν, σας εκμυστηρεύονται τα μυστικά τους κι εσείς το εκμεταλλεύεστε όταν χρειαστεί να πάρετε εκδίκηση. Κι αν ποτέ σας κατηγορήσουν, σηκώνετε απλά τους ώμους και λέτε: «Λυπάμαι, δεν ήξερα ότι θα σε πείραζε...»

www.oroskopio.com










ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment