Tuesday, March 27, 2012

Τα καυτά χρώματα της νέας σεζόν στα μαλλιά





Γενικά τα φυσικά χρώματα είναι και πάλι απόλυτα in
, όμως και οι ανταύγειες έχουν την τιμητική τους τη νέα σεζόν! Το χρώμα μπαίνει στο επίκεντρο των τρεντ... και σας προκαλεί να δώσετε ζωντάνια διαλέγοντας από τη χρωματική παλέτα ποιο είναι εκείνο το χρώμα που σας ταιριάζει τέλεια!

Ξανθές: οι φυσικές αποχρώσεις του ξανθού είναι εκείνες που θα απογειώσουν το στιλ σας αυτή τη σεζόν. Αν είστε φυσική ξανθιά σε αποχρώσεις του σκούρου ξανθού τότε δεν έχετε παρά να ανοίξετε τα μαλλιά σας 1 έως 2 τόνους το πολύ για να γίνετε ξανθιά του μελιού και να ενισχύσετε «γλυκά» το ξανθό σας. Το ξανθό του βουτύρου είναι ακόμη ένα ζωηρό χρώμα και γλυκό σαν καραμέλα που θα σας ενθουσιάσει.

Μελαχρινές: Σιγά-σιγά οι μελαχρινές φεύγουν από τη σκούρα απόχρωση του χειμώνα και «ξανοίγουν» σιγά-σιγά χωρίς όμως το χρώμα να χάνει την ένταση και το βάθος του. Το καστανό-φουντουκί, το καστανό σκούρο σαν να είναι φυσικό είναι ορισμένες από τις πιο hot αποχρώσεις για καστανές!

Κοκκινομαλλούσες: Τώρα το χάλκινο πιο πολύ από ποτέ θα το δείτε να «φοριέται» πολύ! Τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος με απαλούς χάλκινους, πορτοκαλί τόνους είναι εκείνα που θα σας κερδίσουν, πράγμα που σημαίνει ότι ξεφεύγετε από τα σκληρά και έντονα κόκκινα και πηγαίνετε στα πιο ανοιχτόχρωμα και φυσικά χρώματα. Το χρώμα της φυσικής κοκκινομάλλας και το μανταρινί είναι χρώματα που ταιριάζει σε όσες έχουν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και μπλε ή πράσινα μάτια, ενώ μην ξεχνάτε ότι φέτος πολλές θα το γυρίσουν σε κόκκινο!

Extreme παστέλ αποχρώσεις: όσο εκκεντρικό και να ακούγεται φέτος θα δουν πολλά εξτρίμ χρώματα στα μαλλιά τα μάτια σας! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ξαφνικά θα βάψετε τα μαλλιά σας γαλάζια ή πράσινα αλλά ότι μπορείτε να βάψετε κάποιες τούφες ή να τοποθετήσετε διάφορες τούφες εξτένσιον σαν ανταύγειες και να κάνετε τη διαφορά! Αν είστε ξανθές και... τολμηρές προσθέστε ανοιχτόχρωμες ροζ ή πορτοκαλί τούφες ή αν είστε μαυρομάλλα τολμήστε μοβ και μπλε ανταύγειες και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σας!

Ντεκονστραξιόν: Η ντεκονστραξιόν είναι και πάλι in! Ακολουθώντας τις τάσεις στο μακιγιάζ που τείνουν όλο και περισσότερο στο φυσικό μακιγιάζ έτσι και τα μαλλιά φέτος είναι φυσικά στις ρίζες και φαίνεται να έχουν «ανοίξει» φυσικά στις άκρες των μαλλιών. Για παράδειγμα η κορυφή του κεφαλιού μπορεί να είναι καστανόξανθη και το τελείωμα να είναι σχεδόν ξανθό. Προσέξτε εδώ όμως το αποτέλεσμα «να δένει» και να είναι αρμονικό έτσι ώστε να μην περάσετε στην αντίπερα όχθη και δείχνει το μαλλί κακοβαμμένο.


tromaktiko







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment