Tuesday, March 27, 2012

Ένας άντρας με μία ντουζίνα γυναίκες!




Ο 24χρονος Charles Lewis έχει μία «ντουζίνα» αδερφές και ζει με τις εννιά από αυτές, ηλικίας από 8 έως 28 ετών.




Αυτό όμως φαίνεται ότι δεν τον ενοχλεί καθόλου. Το μόνο του πρόβλημα ήταν ότι περνούσε ατελείωτες ώρες αναμονής έξω από την κλειδωμένη πόρτα του μπάνιου. Ευτυχώς τώρα απέκτησε το δικό του κι είναι πανευτυχής.



Ο 52χρονος πατέρας του δεν έχει σταθεί και τόσο τυχερός αφού όπως λέει «μπορεί να περιμένει μισή μέρα για να μπει στο μπάνιο».







Βέβαια η συμβίωση με τόσες γυναίκες έχει και τα καλά της…



Οι αδερφές του τον έχουν σαν… πασά και όπως παραδέχεται τον έχουν κακομάθει αφού του τα φέρνουν όλα στο χέρι.



Η 48χρονη μητέρα του λέει ότι τα κορίτσια της του καθαρίζουν το δωμάτιο του σιδερώνουν τα ρούχα και του φτιάχνουν τσάι, ενώ συχνά όταν βρίσκεται στο κάτω όροφο του σπιτιού θα του φέρουν και μια μπύρα για να μην ανεβαίνει τις σκάλες και κουραστεί.







Και ο Charles όμως είναι υπεπροστευτικός με όλες τις αδερφές του. Δεν παραλείπει να ελέγχει το ντύσιμό τους για να μην είναι προκλητικές.



Η μητέρα είπε ότι στα σχέδια της πάντα ήταν να έχει τέσσερα παιδιά αλλά οι δύο γονείς φαίνεται πως δεν έβαλαν «φρένο». Απέκτησαν δεκατρία παιδιά, δώδεκα κόρες κι ένα γιο.



Φυσικά τα έξοδα για την οικογένεια είναι πάρα πολλά. Τα κορίτσια μένουν ανά δύο στα δωμάτια και ο Charles μόνος του ενώ οι μικρότερες κόρες μοιράζονται την κρεβατοκάμαρα με τους γονείς τους.,












ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment