Sunday, March 11, 2012

Φτιάξε σέξι καμπύλες σαν της Τζένιφερ Λόπεζ

 Περήφανη για τους φημισμένους της γλουτούς
δήλωσε σε συνέντευξή της η Λατίνα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ. Μιλώντας σε αμερικάνικο περιοδικό, η JLo αποκάλυψε τα...


μυστικά για να αποκτήσεις κι εσύ τις διάσημες καμπύλες της!
Γυμναστική και διατροφή της JLo

Η 41χρονη Λόπεζ ακολουθεί πιστά τις συμβουλές του προσωπικού της προπονητή ενώ πριν λίγο καιρό ξεκίνησε μαθήματα γιόγκα.

Η ίδια αποκαλύπτει: “Όταν ήμουν νεότερη, είχα εμμονή με την αερβική άσκηση όμως πλέον θέλω να γυμνάζω ταυτόχρονα το πνεύμα και το σώμα μου. Η γιόγκα μου προσφέρει την ισορροπία που θέλω".
Κάν' το όπως η JLO: δοκίμασε το χορό, τα βάρη και τις καρδιαγγειακές ασκήσεις γενικά αλλά αφιέρωσε και κάποιες ώρες ανά εβδομάδα για γιόγκα ή πιλάτες που θα βοηθήσουν και την πνευματικότητά σου.
Όμως και η Λόπεζ, μητέρα δύο παιδιών πια, δεν τρέχει κάθε μέρα στο γυμναστήριο: "Κάποιες μέρες δεν έχω διάθεση να πάω στο γυμναστήριο. Είναι φορές που νιώθω τέλεια με το σώμα μου κι άλλες που κοιτάζομαι στον καθρέφτη και βρίσκω τις ατέλειες που θέλουν δουλειά".
Πάντως, ακόμα και τις μέρες που δεν έχει όρεξη, η Τζένιφερ, πιέζει τον εαυτό της και γυμνάζεται έστω για μια ωρίτσα.
Η σωστή διατροφή: Η λατίνα τραγουδίστρια προσπαθεί να αποφύγει τις κακές συνήθειες ενώ όταν βλέπει την περιφέρεια της να μεγαλώνει, κόβει τους περιττούς υδατάνθρακες. Η JLO ακολουθεί ένα πρόγραμμα διατροφής 1.200 με 1.400 θερμίδων και φροντίζει να καταλώνει πρωτεΐνη, φρούτα, λαχανικά και καλά λιπαρά.


Κι όταν η Τζένιφερ πρέπει να βγει έξω να διασκεδάσει;

Κάνε ό,τι και η διάσημη σταρ...

Αναζήτησε κλαμπ που προσφέρουν και φαγητό. Ο συνδυασμός του ποτού με φαγητό μειώνει την κατασταλτική επίδραση του αλκοόλ, οπότε νιώθεις λιγότερο κουρασμένη.
Μοιράσου μερικά ορεκτικά με τις φίλες σου, όπως κριτσίνια με χούμους και λαχανικά ή ψητό κοτόπουλο με γουακαμόλε (τα αβοκάντο έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, που αντισταθμίζει την αφυδάτωση που προκαλεί το αλκοόλ).
Να θυμάσαι ότι ακόμη και ένα μόνο κοκτέιλ μπορεί να σε κάνει να στριφογυρνάς στο κρεβάτι όλη νύχτα, με αποτέλεσμα να είσαι εξαντλημένη την επομένη.
«Το αλκοόλ προκαλεί νύστα αρχικά, αλλά μετά ενισχύει την παραγωγή μιας ορμόνης του στρες, της επινεφρίνης» τονίζει η Τάνια Ζούκερμπροτ, R.D., διατροφολόγος διασημοτήτων στη Νέα Υόρκη. «Αυτό διεγείρει τον οργανισμό και αυξάνει τον καρδιακό παλμό, κρατώντας σε ξύπνια».
Εκτός από τη σαμπάνια που πίνει περιστασιακά, η Jennifer Lopez αποφεύγει εντελώς το αλκοόλ. Οπότε, αν σε περιμένει μια μεγάλη μέρα αύριο, ίσως πρέπει να αποφύγεις εντελώς το ποτό.
shape.gr




ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment