Tuesday, March 13, 2012

Μαζικός γάμος για να αποτρέψουν την πορνεία!

Φωτογραφίες από ομαδική τελετή στην Ινδία...






Μαζική γαμήλια τελετή με είκοσι μία νύφες έγινε... σε χωριό στη δυτική Ινδία με στόχο να σπάσει μία παράδοση αιώνων που έστελνε στην πορνεία τις γυναίκες μιας φτωχής, περιθωριοποιημένης και κάποτε νομαδικής κοινότητας στην περιοχή.













Εκατοντάδες προσκεκλημένοι από τα γύρω χωριά και κυβερνητικοί αξιωματούχοι παρευρέθηκαν για να παρακολουθήσουν οκτώ ζευγάρια να παντρεύονται και άλλα δεκατρία να αρραβωνιάζονται στο χωριό Ουαντία στο κρατίδιο Γκουτζαράτ.







«Η πορνεία είναι μία παράδοση την οποία η κοινότητά αυτή υιοθετούσε για αιώνες και θεωρείται πολύ φυσιολογική γι’ αυτούς. Δεν πίστευαν πως έκαναν κάτι λάθος. Αλλά είναι απολίτιστο, ανέντιμο», δήλωσε εκπρόσωπος της περιφέρειας. «Παντρεύοντας και αρραβωνιάζοντας τα κορίτσια καταφέρνουμε να σπάμε αυτή την παράδοση. Όταν ένα κορίτσι παντρευτεί, βγαίνει από το επάγγελμα, ακόμα κι αν αρραβωνιαστεί ισχύει το ίδιο».







Στολισμένες με χρυσά κοσμήματα και ντυμένα με φωτεινά χρωματιστά ρούχα, τα κορίτσια κάθονταν καλυμμένα με πέπλο σε μία εξέδρα, δίπλα στους μέλλοντες μνηστήρες και συζύγους τους που φορούσαν χρυσά τουρμπάνια.







Οι γυναίκες της κοινότητα Σαρανίγια ήταν «διασκεδαστές», χόρευαν και τραγουδούσαν και παρείχαν σεξουαλικές υπηρεσίς στους εργοδότες τους.



Η κυβέρνηση έδωσε στην κοινότητα γη προκειμένου να έχουν εισοδήματα αλλά λόγω του εύκολου χρήματος από τη σεξουαλική εργασία, οι άνδρες της κοινότητας συνέχιζαν να εκδίδουν τις αδελφές και τις κόρες τους.




24wro





ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment