Friday, March 9, 2012

Αλλάζει ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Με νεφώσεις και βροχές αναμένεται ο καιρός το Σαββατοκύριακο που αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι και την Δευτέρα...




Στην Αττική θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πιο πυκνές και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές και λίγα χιόνια θα πέσουν της Θεσσαλίας και της κεντρικής στερεάς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και πιθανώς να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Άστατος θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα κυρίως στα κεντρικά και νότια. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ και το πρωί στα νοτιοανατολικά νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά.



24wro






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment