Wednesday, March 14, 2012

Βάλε χέρι στο νεσεσέρ της...




Αυτά είναι τα 7 προϊόντα περιποίησης που αξίζει να κλέψεις από τις γυναίκες της ζωής σου
η κοπέλα σου, η μαμά σου, η αδερφή σου, κάποια που γνώρισες χθες το βράδυ... ποσώς μας ενδιαφέρει σε ποιανής το μπάνιο θα βρεθείς αύριο αγουροξυπνημένος. Αυτό που έχει σημασία είναι πως όλες διαθέτουν ένα φουλ εξοπλισμένο ντουλαπάκι/ καλαθάκι/ νεσεσεράκι, ένα πραγματικό οπλοστάσιο με προϊόντα περιποίησης, από το οποίο μπορείς να επωφεληθείς...

Γιατί όμως να θες να χρησιμοποιήσεις ένα γυναικείο προϊόν που υπάγεται στην ευρύτερη οικογένεια με την (καθόλου μάτσο) ονομασία “καλλυντικά”;

 Για πολλούς λόγους. 


Αφενός γιατί εσύ επισκέπτεσαι τα καταστήματα καλλυντικών όσο συχνά μπαίνουν οι γυναίκες σε προποτζίδικα – πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να ξημερώσει μια μέρα που να μην έχεις σαμπουάν για να λουστείς. Μην ανησυχείς, έχει εκείνη. 


Ή μπορεί να φύγατε ταξίδι και ενώ θυμήθηκες να πάρεις μαζί σου τα 268 gadgets σου και τους φορτιστές τους, δεν πήρες αφρόλουτρο για να πλυθείς. Και πάλι, μην ανησυχείς. Έχει εκείνη.


 Κάποια άλλη στιγμή, μπορεί να ξεμείνεις στο σπίτι μιας γυναίκας για ένα ή και παραπάνω βράδια και να πέσεις στην ανάγκη των προϊόντων της προκειμένου να εμφανιστείς σαν άνθρωπος τη Δευτέρα στο γραφείο.


 Τέλος, μπορεί απλά να βρεις κάτι που σου αρέσει και δεν ήξερες καν ότι υπάρχει: άνοιξε το χαοτικό stash της, προσπέρνα τα ταμπόν και οτιδήποτε γράφει “ευαίσθητη περιοχή” και ψάξε για τα παρακάτω 7 προϊόντα που αξίζει και δοκιμάσεις και να “δανείζεσαι” ξανά και ξανά.
1. Τον αφρό καθαρισμού προσώπου της






Όχι μόνο είναι πολύ καταλληλότερος για να πλύνεις το πρόσωπό σου απ’ ότι το σκληρό σαπούνι χεριών, αλλά σε έκτακτες περιπτώσεις μπορεί να λειτουργήσει και ως υποκατάστατο του αφρού ξυρίσματος, καθώς κάνει πλούσιο αφρό, ενυδατώνει και αφήνει απαλή την επιδερμίδα. Αν το κορίτσι κρατάει στα supplies της και ξυραφάκια μιας χρήσεως, μπορείς να κατασκηνώσεις σπίτι της για πάντα και κανείς να μην καταλάβει τίποτα.
2. Τα μαντιλάκια ντεμακιγιάζ της






Πολύ χρήσιμα θα σου φανούν αν ξυπνήσεις με hangover δίπλα σε μια άγνωστου ταυτότητας κορασίδα και έχεις καθυστερήσει δύο ώρες στη δουλειά σου. Αυτά τα μαντιλάκια δεν είναι μόνο για να αφαιρούν το μακιγιάζ της κορασίδας, αλλά παράλληλα καθαρίζουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Βουτάς ένα πριν κλείσεις την πόρτα πίσω σου και με μια κίνηση αφαιρείς όλη τη βρωμιά, τη λιπαρότητα και τον ιδρώτα από το πρόσωπό σου. Ένα στιγμιαίο φρεσκάρισμα, ιδανικό για να σκουπίσεις και τις αμαρτίες της προηγούμενης βραδιάς.
3. Την ενυδατική/αντηλιακή κρέμα της






Στην παραλία κλέβεις το αντηλιακό της ευχαρίστως. Γιατί να μην κάνεις το ίδιο και στην πόλη; Το δέρμα σας έχει σίγουρα διαφορετικές ανάγκες, όμως οι γυναικείες ενυδατικές κρέμες κάνουν τα κορίτσια να δείχνουν φρέσκα και ξεκούραστα, ενώ παράλληλα τα προστατεύουν από τη βλαβερή ακτινοβολία, χάρη στα αντηλιακά φίλτρα που περιέχουν. Έρευνες έχουν δείξει πως η συστηματική χρήση κρέμας με SPF μπορεί να μειώσει κατά το ήμισυ τον κίνδυνο εμφάνισης μελανώματος. Αν λοιπόν σκοπεύεις να περάσεις όλη τη μέρα κάτω από τον ήλιο, χάνεις τίποτα να απλώσεις μια μικρή ποσότητα στο πρόσωπό σου;
4. Την κρέμα μαλλιών της






Λανθασμένα οι περισσότεροι πιστεύουν πως τα conditioner και οι μάσκες μαλλιών απευθύνονται κυρίως σε γυναίκες διότι κάνουν τα μακριά τους μαλλιά ευκολοχτένιστα. Αυτό ισχύει, όμως ο πρωταρχικός σκοπός του conditioner ή της μάσκας είναι να θρέψει την τρίχα και να κάνει τα μαλλιά υγιή, μαλακά και πιο υπάκουα σε ό,τι σχήμα θέλεις να τους δώσεις. Και ξέρουμε πόσο εκνευρίζεσαι όταν τα μαλλιά σου είναι ανυπάκουα.
5. Τις ταινίες της για τα μαύρα στίγματα






Είναι κάτι που εσύ μάλλον δεν θα αγόραζες ποτέ για τον εαυτό σου αλλά εμπεριέχεται στα περισσότερα γυναικεία νεσεσέρ. Αυτές οι παράξενες ταινίες, που κάνουν τα κορίτσια να μοιάζουν με αθλήτριες συγχρονισμένης κολύμβησης, είναι απολύτως κατάλληλες και για σένα, για να αφαιρέσεις με μια κίνηση τα αντιαισθητικά μαύρα στίγματα από τη μύτη σου, αντί να ζουλάς και να πιέζεις με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη. Κόλλησε μια στη μύτη σου για 10 λεπτά και άστη μέχρι να σκληρύνει. Η εικόνα που θα αντικρίσεις όταν την τραβήξεις είναι μεν gross, αλλά θα σου χαρίσει ένα απίστευτο συναίσθημα ικανοποίησης (και μια καινούργια μύτη).
6. Το concealer της






Προφανώς και δεν εννοούμε κάθε πρωί που ξυπνάς να βάζεις και λίγο από το make up της. Αλλά είναι πιθανό κάποια στιγμή που ετοιμάζεσαι να ανακαλύψεις ξαφνικά ένα νέο, κατακόκκινο σπυράκι σε περίοπτη θέση στο πρόσωπό σου. Εφάρμοσε προσεκτικά μια μικρή ποσότητα προϊόντος στην προβληματική περιοχή και με το δάχτυλο άπλωσέ το καλά ώστε να γίνει ομοιόμορφο και να μην καρφωθείς πως φοράς concealer.
7. Τη λούφα της






Αν εκείνη με το εκ φύσεως απαλό γυναικείο δέρμα της τη χρησιμοποιεί συχνά, φαντάσου εσύ και το τραχύ δέρμα σου πόσο ανάγκη έχετε από ένα γερό τρίψιμο. Η λούφα απολεπίζει, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και επιτρέπει στην επιδερμίδα σου να αναπνεύσει σε βάθος. Βέβαια, το να της κλέψεις τη λούφα της αντί να αγοράσεις μια δική σου, ίσως δεν είναι τελικά και τόσο καλή ιδέα. Εκτός αν πιστεύεις πως η ανταλλαγή νεκρών κυττάρων θα σας φέρει πιο κοντά.






oneman.gr






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment