Saturday, March 10, 2012

Διαζύγιο αξίας... δύο εκατομμυρίων ευρώ!


Ένα εκατομμύριο επτακόσιες χιλιάδες λίρες- ή δύο εκατομμύρια ευρώ- καλείται να
δώσει στον πρώην σύντροφό του ένας εκατομμυριούχος οικονομικός αναλυτής από τη Βρετανία, όπως προβλέπεται για την έκδοση του διαζυγίου τους. Ο Ντον Γκάλαχερ, πρώην σύντροφος του....





47χρονου Πίτερ Λόρενς, δικαιούται σχεδόν τη μισή από την περιουσία τους που περιλαμβάνει και ένα πολυτελές διαμέρισμα αξίας 2,4 εκατομμυρίων λιρών που ο Λόρενς είχε αγοράσει πριν καν γνωριστούν. Ένα εκατομμύριο επτακόσιες χιλιάδες λίρες- ή δύο εκατομμύρια ευρώ- καλείται να δώσει στον πρώην σύντροφό του ένας εκατομμυριούχος οικονομικός αναλυτής από τη Βρετανία, όπως προβλέπεται για την έκδοση του διαζυγίου τους.

Ο Ντον Γκάλαχερ, πρώην σύντροφος του 47χρονου Πίτερ Λόρενς, δικαιούται σχεδόν τη μισή από την περιουσία τους που περιλαμβάνει και ένα πολυτελές διαμέρισμα αξίας 2,4 εκατομμυρίων λιρών που ο Λόρενς είχε αγοράσει πριν καν γνωριστούν.



Ο δικαστής αποφάνθηκε πως ο Γκαλαχερ- ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ συμπεριλαμβανομένου του «Πρισίλα, βασίλισσα της ερήμου» θα πάρει το αγρόκτημά τους αξίας 900.000 λιρών και ποσό 800.000 λιρών, συνολικά 1.7 εκατομμύρια λίρες από την ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων λιρών κοινή περιουσία του ζευγαριού.

Οι δύο άνδρες είχαν σχέση επί έντεκα χρόνια ενώ ο γάμος τους διήρκεσε επτά μήνες και χώρισαν το 2008.

Τα εισοδήματα του 54χρονου είναι πολύ μικρότερα από αυτά του πρώην συντρόφου του, ο οποίος έχει ετήσιες αποδοχές ύψους 390.000 λιρών από την JP Morgan, όπου εργάζεται.

Όμως ο Γκάλαχερ είπε στο δικαστήριο πως εκείνος είχε τον κύριο ρόλο στο σπίτι τους, στα έντεκα χρόνια σχέσης τους. Οι δικηγόροι του είπαν πως συνέβαλε «στη δημιουργία και τη διατήρηση ενός όμορφου σπιτιού με πολλούς τρόπους- φροντίδα των επίπλων, γλάστρες στα μπαλκόνια, διακόσμηση, κ.ά.».
newsbeast


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment