Saturday, March 31, 2012

Μακιγιάζ: Τα λάθη προσθέτουν χρόνια...

Όπως το σωστό μακιγιάζ αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας, έτσι και το "υπερβολικό" μακιγιάζ προσθέτει χρόνια! 

Τα βασικότερα λάθη που μπορεί να γίνουν είναι:



Πολύ πούδρα ή μέικ-απ: 

Η πούδρα και το μέικ-απ κάθεται στις φυσικές λεπτές γραμμούλες του προσώπου σου και τις κάνει να φαίνονται δραματικά. Το μακιγιάζ σου έχει πετύχει όταν δεν φαίνεται και δείχνει απόλυτα φυσικό. Η βασική προϋπόθεση είναι να ταιριάζει απόλυτα στην φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σου και να μην κάνεις υπερβολές με την ποσότητα αλλά και το μέικ-απ σου να έχει αντηλιακό δείκτη προστασίας που είναι το μυστικό για δερματάκι που δείχνει και είναι πάντα νέο και λαμπερό!

Το μυστικό που μπορεί να σε σώσει: αφού απλώσεις το μέικ-απ σου με πινέλο, “πέρασε” με ένα νωπό σφουγγαράκι μακιγιάζ όλο σου το πρόσωπο για να εξαφανίσεις ότι προϊόν έχει “κολλήσει” στις γραμμές του προσώπου!
 
Πολύ σκούρο κραγιόν: 

Τα σκούρα χείλια σίγουρα είναι στη μόδα αλλά είναι πιθανό να σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη! 

Το μυστικό που μπορεί να σε σώσει: Για τέλειο αποτέλεσμα, επένδυσε στο μολύβι χειλιών για να δώσεις πιο ξεκάθαρο σχήμα στα χειλάκια σου και στη συνέχεια άπλωσε το κραγιόν σου!
 
Φρύδια μαδημένα και κακοβαμμένα: 

Τα κακοβγαλμένα φρύδια σε μεγαλώνουν αφού είναι γεγονός ότι το σχήμα τους αλλάζουν καθοριστικά όλο σου το πρόσωπο. Άρα πρέπει να ξέρεις πώς θα κάνεις ένα μαδημένο φρύδι να δείχνει γεμάτο, πάντα με την σωστή απόχρωση. 

Το μυστικό που μπορεί να σε σώσει: Είτε προτιμήσεις σκιά για τα φρύδια, είτε μολύβι φρόντισε το αποτέλεσμα να μην δείχνει ψεύτικο γιατί πολύ απλά τότε μόνο σε μεγαλώνει!

Πολύ μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες:
 

Μπορεί να έχεις δει τις τελευταίες τάσεις αλλά και τα μοντέλα στις πασαρέλες που είναι γεμάτες στην μάσκαρα στις επάνω και τις κάτω βλεφαρίδες, όμως η μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες τραβάει το βλέμμα στις ατέλειες της περιοχής όπως π.χ. τους μαύρους κύκλους ή τις ρυτίδες, πράγμα που σίγουρα σε μεγαλώνει.
 
Το μυστικό που μπορεί να σε σώσει: Προτίμησε μολύβι και όχι μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες. 

www.nooz.gr




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment