Wednesday, March 28, 2012

Αγροτικό παρέσυρε συγγενείς σε πομπή κηδείας!

http://www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2012/03/p-888-400-both.jpgΤον πανικό σκόρπισε άθελά του, όπως όλα δείχνουν, ένας 82χρονος οδηγός αγροτικού...

όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και πιθανότατα λόγω τεχνικής βλάβης, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και παρέσυρε 5 άτομα που εκείνη την ώρα ακολουθούσαν την πομπή της κηδείας ενός συγγενούς τους. Το απίστευτο αυτό περιστατικό έγινε νωρίτερα το μεσημέρι στο χωριό Γρηγοριά των Μοιρών Ηρακλείου.







Η πομπή της κηδείας βρισκόταν εκείνη την ώρα σε έναν κατηφορικό δρόμο. Μπροστά ήταν η νεκροφόρα και πίσω ακολουθούσαν οι συγγενείς. Ξαφνικά, πίσω από την πομπή εμφανίστηκε το αγροτικό με οδηγό τον ηλικιωμένο, του οποίου μάλλον δεν έπιασαν τα φρένα και καθώς ήταν κατηφόρα, τα αγροτικό έπεσε με ορμή πάνω στους ανυποψίαστους συγγενείς του εκλιπόντος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 5 άτομα, εκ των οποίων ένας 52χρονος και ένας 82χρονος σοβαρά.





Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ οι δύο σοβαρότερα τραυματισμένοι άντρες υποβάλλονται αυτή την ώρα σε χειρουργικές επεμβάσεις. Ο ηλικιωμένος οδηγός δεν συνελήφθη, ωστόσο έρευνα διεξάγει το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας, ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος.



prionokordela.gr




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment