Sunday, March 25, 2012

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ





ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ευάγγελος, Ευαγγελία, Βαγγέλης, Βαγγέλας, Βάγγος,
Αγγελής, Βαγγελιώ, Βαγγελίτσα, Βαγγελή, Βαγγελίνα, Βάγγια, Λίτσα, Εύα, Κέλλυ, Λιλή, Λιλίκα, Ευαγγελος, Ευαγγελια, Βαγγελης, Βαγγελας, Βαγγος, Αγγελης, Βαγγελιω, Βαγγελιτσα, Βαγγελη, Βαγγελινα, Βαγγια, Λιτσα, Ευα, Κελλυ, Λιλη, Λιλικα)

Ευάγγελος, Ευαγγελία:



από το ευ + αγγελία (είδηση) δηλαδή ο φορέας καλών ειδήσεων. 'Ηρεμοι και αισθησιακοί, είναι πολύ ευτυχισμένοι όταν βρουν το ταίρι που τους ταιριάζει. Δεν είναι ιδιαίτερα φιλόδοξοι και συχνά προτιμούν τη ρουτίνα από την αβεβαιότητα. Τους αρέσει η οικογενειακή ζωή κι η παρέα με τους φίλους.



Ευαγγελία / Εύα / Εύη / Λίτσα / Λία

Ευ + αγγελία (δηλαδή είδηση), είσαι η γυναίκα που δίνει πάντα ευχάριστα μηνύματα, είσαι με τον καλό λόγο στα χείλη και δεν σου αρέσει ποτέ να κακοκαρδίζεις κανέναν. Σου αρέσει να επικοινωνείς και να κάνεις τους γύρω σου να απολαμβάνουν την παρέα σου, χαρίζοντάς τους γέλιο, αισιοδοξία και δημιουργώντας ένα ζεστό κλίμα στις σχέσεις σου. Στην αριθμολογία ο λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 7. Είσαι αρκετά εσωστρεφής αλλά σοφή γυναίκα, έχεις άποψη για τα πάντα και ξεχωρίζεις με την εξυπνάδα αλλά και ωριμότητα σου. Θέλεις ν αναπτύσσεις τις γνώσεις σου, μελετάς, εξελίσσεσαι και έχεις ισχυρή διαίσθηση. Όλοι τρέχουν κοντά σου όταν θέλουν να ακούσουν μία συμβουλή ή έχουν ανάγκη από καθοδήγηση. Διατηρείς σταθερές σχέσεις και τα συναισθήματά σου είναι βαθιά και ουσιαστικά. Δεν ανοίγεσαι εύκολα σε νέες γνωριμίες, όμως όταν ένας άνθρωπος κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη σου, τότε είσαι πάντα στο πλάι του και τον βοηθάς με κάθε τρόπο! Δεν θέλεις ούτε να καταπιέζεις αλλά ούτε και να καταπιέζεσαι, προτιμάς να διατηρείς σχέσεις που βασίζονται στην ανεξαρτησία και την αυτοκέφραση.



Ευάγγελος / Βαγγέλης

Ευάγγελε, το όνομά σου προέρχεται από τον συνδυασμό των λέξεων Ευ + αγγελία , δηλαδή είσαι αυτός που του αρέσει να μεταφέρει καλές ειδήσεις! Είσαι πράγματι ένας άνδρας που δίνει πάντα ευχάριστα μηνύματα, είσαι με τον καλό λόγο στα χείλη και δεν σου αρέσει ποτέ να κακοκαρδίζεις κανέναν. Σου αρέσει να επικοινωνείς και να κάνεις τους γύρω σου να απολαμβάνουν την παρέα σου, χαρίζοντάς τους γέλιο, αισιοδοξία και δημιουργώντας ένα ζεστό κλίμα στις σχέσεις σου. Στην αριθμολογία ο λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 4 που σημαίνει ότι είσαι ένα άτομο σοβαρό, υπεύθυνο, λογικό που βάζεις στη ζωή σου πάνω από όλα το καθήκον. Αγαπάς την οικογένειά σου και θέλεις να εξασφαλίζεις σταθερότητα στη ζωή σου δημιουργώντας από νωρίς το δικό σου σπιτικό ! Διακρίνεσαι για την συνέπεια και τελειομανία σου!



Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment