Tuesday, March 20, 2012

Οι φυλακές των φαντασμάτων




Μέχρι τις αρχές του 1980 φιλοξενούσε κρατουμένους. Από τότε και μέχρι σήμερα στα κελιά της κατοικούν σκοτεινές μορφές και απόκοσμα πλάσματα.




Οι φυλακές των φαντασμάτων

Οι φυλακές Frontier στο Rawlings του Ουαϊόμινγκ θεωρούνται, και μάλλον όχι άδικα, ως μια από τις πιο στοιχειωμένες φυλακές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Γνωστή και ως «The Old Pen» άνοιξε τις πύλες της για κρατουμένους στις αρχές του 1900. Στο ξεκίνημα του 1980, η φυλακή έκλεισε επίσημα και δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε από τότε ως σωφρονιστικό ίδρυμα. Μόνο ως μουσείο αλλά και ως ένα διάσημο τουριστικό αξιοθέατο.

Οι φυλακές των φαντασμάτων

Λόγω των κατά καιρούς ανεξήγητων και τρομακτικών ιστοριών που έχουν ακουστεί για τις φυλακές, μια ξενάγηση εκεί έχει γίνει πολύ ελκυστική για πολλούς επισκέπτες. Υπάρχουν αυτοί που επιλέγουν να διεξάγουν έρευνες για φαντάσματα, αυτοί που προσπαθούν να βρουν απαντήσεις της ζωής μέσα από τις πόρτες του θανάτου αλλά και αυτοί που ενοικιάζουν τον χώρο για να διοργανώσουν τρομακτικά πάρτι για τις Απόκριες.



Πώς ξεκίνησε η φήμη

Πολλά άτομα που υπηρετούν ως υπάλληλοι στο μουσείο έχουν δηλώσει ότι έχουν δει με τα μάτια τους παράξενες μορφές σε διάφορα δωμάτια του κτιρίου. Κάποιοι από τους μάρτυρες είπαν ότι το πνεύμα δεν φαίνεται να αντιλήφθηκε την παρουσία τους. Υπήρχαν όμως και αρκετοί που είπαν ότι το πνεύμα τους γνώριζε και προσπάθησε να αλληλεπιδράσει μαζί τους.

Οι φυλακές των φαντασμάτων

Πολλοί επισκέπτες αλλά και εργαζόμενοι έχουν δηλώσει ότι ορισμένες περιοχές της φυλακής Frontier φαίνεται να επηρεάζουν με πολύ έντονα συναισθήματα όσους τις διασχίζουν. Όσοι βρέθηκαν σε αυτές τις περιοχές είπαν ότι αισθάνθηκαν σαν να βρίσκονταν σε ένα εχθρικό περιβάλλον και βίωσαν ένα τεράστιο φόβο.

Οι φυλακές των φαντασμάτων

Υπάρχουν περιοχές της Φυλακής που φαίνεται να έχουν έντονη παραφυσική δραστηριότητα. Υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων που αντιλήφθηκαν απόκοσμους ήχους και τρομακτικές φωνές που τις περισσότερες φορές εξελίσσονταν σε θρήνους. Οι περιοχές αυτές είναι τα ντους των κρατουμένων, το παρεκκλήσι, διάφορα κελιά αλλά και ο χώρος που κρατούνταν οι θανατοποινίτες.

Δείτε και το βίντεο:

















ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment