Sunday, March 11, 2012

Αρχίστε μια νέα ζωή μετά το διαζύγιο



http://www.newsbeast.gr/files/temp/3BDE6D6CA4ABCAB66FB5897356020018.jpgΠώς και πότε θα αναζητήσετε νέο σύντροφο...



Μετά από ένα επώδυνο διαζύγιο, πολλές γυναίκες αναρωτιούνται ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσουν και πάλι να βγαίνουν και να αναζητήσουν ένα νέο σύντροφο. Η απάντηση δεν είναι απλή, όμως υπάρχουν μερικά βήματα που μπορεί να ακολουθήσει κάποιος, για να κάνει μια νέα αρχή.







1. Είστε έτοιμη εάν η ιδέα ενός νέου συντρόφου σας φαίνεται ελκυστική. Αν μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας με έναν άλλο άνδρα, τότε έχει έρθει η στιγμή να το τολμήσετε. Αν η ιδέα ενός ραντεβού σας φαίνεται αποκρουστική, τότε αφήστε το. Είναι ακόμη νωρίς.





2. Μην σας πτοεί ο φόβος. Είναι φυσιολογικό να νιώθετε παράξενα. Για να νιώσετε πιο άνετα ζητήστε το βοήθεια των φίλων σας. Πείτε τους ότι ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε κάποιον.





3. Νικήστε τις αρνητικές σκέψεις. Τα κλισέ του τύπου «όλοι οι άνδρες είναι καθάρματα» και «όλοι οι καλοί είναι... ρεζερβέ», δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Φυσικά και υπάρχουν πάντα διαθέσιμοι άνδρες. Αρκεί να έχετε κι εσείς τη διάθεση να τους γνωρίσετε.





4. Ξεκαθαρίστε τις προθέσεις σας. Τι είναι αυτό που ζητάτε; Μόνιμη σχέση; Συντροφιά; Σεξ; Είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε τι θέλετε και να μην πελαγοδρομείτε.





5. Εκμεταλλευθείτε το Διαδίκτυο. Θα εκπλαγείτε αν δείτε πόσοι άνθρωποι έχουν βρει το ιδανικό ταίρι μέσω Internet. Μην ντραπείτε καθόλου! Δεν είναι ταμπού. Σίγουρα θέλει προσοχή και δεν αποκλείεται να «την πατήσετε». Αλλά, αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Μόνο μην το παρακάνετε. Όταν γνωρίσετε κάποιον που σας αρέσει, φροντίστε να τον συναντήσετε από κοντά, το συντομότερο δυνατόν.





6. Μην απογοητεύεστε εύκολα. Κάποιοι θα βγουν μαζί σας και μετά θα εξαφανιστούν, χωρίς να σας πουν το λόγο. Αυτό συμβαίνει συχνά. Μην πτοείστε. Ούτως ή άλλως, είναι βέβαιο ότι κι εσείς θα απορρίψετε κάποιους. Αν συνεχίσετε να βγαίνετε, κάποια στιγμή θα βρεθεί ο κατάλληλος. Αν σταματήσετε, θα μείνετε μόνη.





7. Μην παρουσιάζετε τα παιδιά σας ως πρόσχημα για να μην βρείτε σύντροφο. Σίγουρα, αν έχετε παιδιά, είναι πολύ πιο δύσκολο να αρχίσετε μια νέα ζωή και θέτετε άλλα κριτήρια στην επιλογή συντρόφου. Είναι ανεπίτρεπτο να παρουσιάσετε στα παιδιά σας τον νέο σας «φίλο», εάν δεν έχετε βεβαιωθεί ότι η σχέση είναι σοβαρή. Ωστόσο, δεν είναι δίκαιο να μείνετε μόνη για το υπόλοιπο της ζωής σας. Βαδίστε με προσοχή και δεν θα χάσετε.











ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment