Saturday, March 31, 2012

Σοκ: Διέλυσαν το πρόσωπο μαθητή με σιδερογροθιά

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κύπρο η είδηση του φρικτού φαινομένου βίας μέσα σε σχολείο της Πάφου.




Δύο 15χρονοι μαθητές διέλυσαν με μία σιδερογροθιά το πρόσωπο ενός 14χρονου συμμαθητή τους, ο οποίος υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

Το άγριο αυτό περιστατικό βίας σημειώθηκε την Τετάρτη στο Γυμνάσιο Πολεμίου. Σύμφωνα με το pafospress.com, οι δύο 15χρονοι εξοπλισμένοι με μία σιδερογροθιά βρήκαν σε μία τάξη τον 14χρονο. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν. Το φυτίλι της «έκρηξης» ήταν η απειλή του 14χρονου ότι μπορεί να τους δείρει και τους δύο αν χρειαστεί. Τότε, οι δύο δράστες τον έσυραν μέχρι την αυλή του σχολείου και τον έσπρωξαν βίαια στα σιδερένια κάγκελα, με αποτέλεσμα ο 14χρονος να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος.

Τότε, οι δύο νεαροί γονάτισαν από πάνω του και τον τσάκισαν στις κλοτσιές και τις μπουνιές, μπροστά στα έντρομα μάτια των συμμαθητών του.

Ο νεαρός αρχικά διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, αλλά λόγω των σοβαρών τραυμάτων που αποκόμισε στο πρόσωπο από τα πολλαπλά κτυπήματα με τη σιδερογροθιά, μεταφέρθηκε λίγο αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

newsbomb.gr




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment