Wednesday, March 14, 2012

Ένα ξενοδοχείο-τροχόσπιτο στο Βερολίνο!






Όταν ο Silke Lorenzen and η Sarah Vollmer αποφάσισαν να ασχοληθούν με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που είχαν στο μυαλό τους.


Περνώντας οι ίδιοι τις διακοπές τους πολλά χρόνια σε «συμβατικά» ξενοδοχεία ανά τον κόσμο, θέλησαν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα καταλύμματα και σκέφτηκαν να λανσάρουν ένα πρωτότυπο concept διαμονής, προσφέροντας παράλληλα και έναν εναλλακτικό τρόπο διακοπών...



Έτσι «γεννήθηκε» το «Hutten Palast» στην επαρχία του Βερολίνου, που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πρωτότυπο ξενοδοχείο, τα δωμάτια του οποίου είναι κανονικά τροχόσπιτα, ενώ ο περιβάλλων χώρος θυμίζει -τι άλλο;- κάμπινγκ! Για το εσωτερικό χρησιμοποιήθηκαν φυσικά και οικολογικά υλικά, ενώ στους «τοίχους» εφαρμόστηκαν ιδιαίτερες τεχνοτροπίες και τοποθετήθηκαν design φωτιστικά. Δίπλα σε κάθε τροχόσπιτο υπάρχει ένα μικρό ξύλινο σπιτάκι σαν »κιόσκι» με έπιπλα και φυτά, που λειτουργεί ως μίνι εξωτερικός χώρος.



Επιπλέον, όσοι επιλέξουν το «Hutten Palast» για τις διακοπές τους δεν θα στερηθούν τίποτα από τις ανέσεις που απολαμβάνουν σε ένα κλασικό ξενοδοχείο, αλλά πάνω από όλα θα έρθουν πιο κοντά στη φύση, αναπτύσσοντας παράλληλα την… κοινωνικότητά τους με τις διπλανές παρέες! Κι αν νομίζετε ότι οι τιμές είναι απλησίαστες, κάνετε μέγα λάθος, αφού η διαμονή για δύο άτομα/ημέρα κοστίζει μόλις 60€.



































rokakias.gr











ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment