Thursday, March 22, 2012

Έστειλαν επιστολή στον Πρωθυπουργό για τις γερμανικές αποζημιώσεις!

Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων με αίτημα να παραστούν στη συνεδρίαση...



για την διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων προκειμένου με την παρουσία τους να αποκτήσει η όλη διαδικασία τη μέγιστη δυνατή πολιτική βαρύτητα, απέστειλαν σήμερα 33 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι με πρωτοβουλία του Παναγιώτη Κουρουμπλή.





Στην επιστολή αναφέρονται τα παρακάτω: «το γεγονός ότι μεταξύ των δύο χωρών δεν υπάρχει υπογεγραμμένη Συνθήκη Ειρήνης, αλλά συνθήκη μη πολέμου, καταδεικνύει ότι και η γερμανική πλευρά αναγνωρίζει την ως άνω εκκρεμότητα. Πρόκειται για ένα αίτημα πάνδημο, πανελλήνιο και πανεθνικό που ενώνει όλους τους Έλληνες, ενώ η αντιμετώπιση και λύση του θα συμβάλλει στην πλήρη ψυχική αποκατάσταση των σχέσεων των δύο λαών».



Την επιστολή υπογράφουν οι :Α.Αγάτσα , Ε.Αμμανατίδου-Πασχαλίδου, Γ.Αμοιρίδης, Γ.Βούρος, Σ.Γαληνός , Α.Δαβάκης, Ε. Δαμιανάκης, Η.Διώτη, Θ.Δρίτσας, Η.Θεοδωρίδης, Ε.Καϊλή, Π.Καμμένος, Κ.Καραγκούνης, Γ.Κασαπίδης, Β.Κεγκέρογλου, Γ.Κοντογιάννης, Α.Κουράκης, Ε.Κουρουπάκη, Μ.Κριτσωτάκης, Π.Λαφαζάνης, Α.Λεβέντης, Β.Μουλόπουλος, Μ.Μπεκίρης, Α.Νταλάρα, Β,Οικονόμου, Δ.Παπαδημούλης , Γ.Παπαμανώλης, Ε.Παπαχρήστος, Σ.Σακοράφα, Μ.Σκραφνάκη, Ε.Στρατάκης και Ν.Τσούκαλης.



Ένα ζήτημα που έχει ταλαιπωρήσει τον ελληνικό λαό…


prionokordela



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment