Wednesday, March 14, 2012

'ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ' ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΣΕΛΗ-ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ

«Κοινωνική συμφωνία για την Ελλάδα στην Ευρώπη»
είναι το νέο κόμμα που σχηματίσθηκε σήμερα από τη Λούκα Κατσέλη και τον Χάρη Καστανίδη. Η ανακοίνωση έγινε σήμερα από τους δύο πρώην υπουργούς στην Αίγλη του Ζαππείου. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, οι διεγραμμένοι από το...
ΠΑΣΟΚ βουλευτές Μαρία Κυριακοπούλου, Κυριακή Τεκτονίδου, Λάμπρος Μίχος, Γιώργος Κασσάρας και Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος.

Στην ανακοίνωση τονίστηκε ότι η ίδρυση της «Κοινωνικής Συμφωνίας» σήμερα προέκυψε ως αναγκαιότητα απάντησης στο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας να εκφραστεί από νέου τύπου ανοιχτά και δημοκρατικά σχήματα και ως αποτέλεσμα των ριζικών μεταβολών που συντελούνται στην κοινωνική και οικονομική συγκρότηση της χώρας, καθώς και στη λειτουργία των θεσμών και του πολιτικού συστήματος.

Η «Κοινωνική Συμφωνία» δεσμεύεται να υπηρετήσει μια προοδευτική πολιτική πρόταση που θα θέσει στο επίκεντρο της την προστασία του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος, που θα προάγει την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την κοινωνική δικαιοσύνη, την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη. «Μια πολιτική εθνικής αξιοπρέπειας», όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του νέου κόμματος.
fimotro

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment