Friday, March 16, 2012

Η Άνοιξη θέλει χρώματα





Όταν έρχεται η Άνοιξη αλλάζετε διάθεση και τα χρώματα που
έχετε συνδέσει με αυτή την εποχή είναι λίγο πολύ κλασικά: ροζ, σιελ, παλ πράσινο, ροδακινί. Φέτος, όμως, στις πασαρέλες των shows για την Άνοιξη του 2012 τα κλασικά χρώματα επαναπροσδιορίστηκαν και πήραν μια νέα, ζωηρή και pop μορφή. Σύμφωνα με το βρετανικό Vogue, τα χρώματα αυτά είναι και πάλι οι πρωταγωνιστές της Άνοιξης, αλλά παίρνουν μια νέα, έντονη και άκρως pop μορφή: το ροζ γίνεται φούξια, το σιελ γίνεται έντονο μπλε, το πράσινο, λαχανί ενώ το πορτοκαλί και το κόκκινο κυριαρχούν.

Βέβαια, το να επιλέξετε να αγοράσετε ένα ρούχο σε έντονη απόχρωση δεν σας κάνει αυτόματα το απόλυτο fashion icon. Γι’ αυτό θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο πώς θα συνδυάστε τα χρώματα μεταξύ τους.

Ροζ: Το ροζ ταιριάζει με το λευκό και το απαλό γαλάζιο.

Πράσινο: Το πράσινο συνδυάζεται με το καφέ, πορτοκαλί, λαχανί, κίτρινο και λευκό. Και μόνο το πολύ ανοιχτό αλλά έντονο πράσινο ταιριάζει με γκρι και μαύρο. Είναι ένα χρώμα που βρίσκεται μεταξύ των κρύων και ζεστών αποχρώσεων.

Κόκκινο: Το κόκκινο χρώμα ταιριάζει με κίτρινο, λευκό, μπλε και μαύρο.

Πορτοκαλί: Το πορτοκαλί συνδυάζεται με γαλάζιο, μπλε, βιολετί-λιλά, μοβ και λευκές αποχρώσεις.

Κίτρινο: Το κίτρινο ταιριάζει με μπλε, μοβ, βιολετί-λιλά. Να έχετε υπόψιν σας ότι το κίτρινο χρώμα, χωρίς άλλα πρόσθετα και συμπληρωματικά χρώματα είναι αδιάφορο και βαρετό.





tromaktiko







ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment