Thursday, March 22, 2012

Ενταση για τα εισιτήρια στον ΑΠΟΕΛ


Σχεδόν τέσσερις ώρες μετά την προγραμματισμένη ώρα
(08:00) διάθεσης εισιτηρίων για το παιχνίδι ΑΠΟΕΛ - Ρεάλ Μαδρίτης, άνοιξαν τα εκδοτήρια στο Γ.Σ.Π. Ενταση και οργή από τον κόσμο, δακρυγόνα από την Αστυνομία!



Οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ ήταν από το πρωί κλεισμένοι στα γραφεία του γηπέδου και δεν μπορούσαν να βγουν έξω, αφού οι περίπου 5.000 οπαδοί που βρίσκονταν στην ουρά εξαγριώθηκαν στο άκουσμα ότι θα διατεθούν μόλις 1.000 εισιτήρια!

Λίγο αργότερα αφίχθη η Μ.Μ.Α.Δ. (Μηχανοκίνητης Μονάδας Αμεσης Δράσης), ενώ υπήρξαν πληροφορίες ότι αν η αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια τόσο των υπαλληλών όσο και των φιλάθλων, τότε η πώληση θα ακυρωνόταν!


Οι πρώτοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ έφτασαν στο Γ.Σ.Π. στις 05:00 το πρωί και μέχρι τις 12:00 δεν είχαν εξυπηρετηθεί. Το κλίμα ήταν τεταμένο, ενώ κάποιοι που έχασαν την υπομονή τους, ζήτησαν από τους υπεύθυνους να τους κάνουν τουλάχιστον μια ενημέρωση, αναφορικά με τον αριθμό εισιτηρίων που πρόκειται να διατεθεί.

Οταν έμαθαν ότι στα εκδοτήρια θα βγουν 300 εισιτήρια, αντί για 1.000 που και πάλι δεν έφταναν, ξέσπασαν σε ύβρεις και η ένταση κλιμακώθηκε.

Η διάθεση κράτησε μόλις 20 λεπτά και στη συνέχεια χρειάστηκε να επέμβουν οι άνδρες της Μ.Μ.Α.Δ., ρίχνοντας δακρυγόνα, ώστε να διαλυθεί το πλήθος. Μάλιστα, μια κοπέλα μεταφέρθηκε λιπόθυμη στο φυσιοθεραπευτήριο του ΓΣΠ, για τις πρώτες βοήθειες.
Πολλοί είναι αυτοί που κατηγορούν τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για τους χειρισμούς στο θέμα των εισιτηρίων. Οτι δηλαδή έδωσε... χέρι - χέρι τα περισσότερα εισιτήρια και έβγαλε σε διάθεση λίγα κομμάτια για τα... μάτια του κόσμου.

Να σημειωθεί ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας (7.500) έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για το παιχνίδι και τα υπόλοιπα, περίπου 15.000, ψάχνουν κάτοχο.

Ακόμα και αυτοί (οι 16.000 άνθρωποι) που είχαν πληρώσει 120 ευρώ για να πάρουν το μίνι διαρκείας για τη φάση των ομίλων του Champions League, έχουν μείνει χωρίς εισιτήριο, δεδομένου ότι δικαιούνταν προτεραιότητα για τα επόμενα παιχνίδια.

sport



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment