Sunday, March 18, 2012

Οι κανονισμοί στο ερωτικό ποδόσφαιρο...






Έχει κανόνες το παιχνίδι του έρωτα; Υπάρχουν προδιαγραφές στο sex appeal;
Οι τελευταίες έρευνες λένε πως ναι.
 Διάβασε για να μη βγεις off side!
Με σκοπό να ανακαλύψουν οι επιστήμονες τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουμε συντρόφους, βάλθηκαν να μετρούν το σχήμα και τις γωνίες των ανθρώπινων προσώπων, τη συμμετρία των χορευτών, τις αναλογίες των μοντέλων του Playboy, βάζοντας στο τέλος, άντρες και γυναίκες, να ψηφίσουν το πιο ελκυστικό άτομο με βάση τη μυρωδιά του ιδρώτα της μασχάλης! (έλεος).

Η συμμετρία εξισώνεται με το sex./strong>

Η συμμετρία των χαρακτηριστικών δείχνει ότι ένα άτομο διαθέτει καλά γενετικά χαρακτηριστικά ώστε να αναπτυχθεί υγιές και να αποτελεί μία καλή επιλογή για διαιώνιση του είδους. Κάτι τέτοιο είναι απολύτως λογικό, σύμφωνα με τον εξελικτικό βιολόγο του Πανεπιστημίου του New Mexico, Randy Thornhill, γιατί ποιος δε θέλει το τέλειο απόγονο;
Κατά τη διάρκεια της έρευνάς του, ο Thornhill βρήκε ότι οι άντρες με υψηλότερα επίπεδα συμμετρίας απολαμβάνουν περισσότερες σεξουαλικές παρτενέρ σε σχέση με αυτούς που έχουν χαμηλά επίπεδα συμμετρίας. Από την άλλη πλευρά, οι σύντροφοι των γυναικών εξαρτώνται από την έλξη που τους προκαλούν, καθώς εκείνες δείχνουν να είναι περισσότερο επιλεκτικές.

Αυτοί οι γοφοί

Και το σχήμα του σώματος είναι επίσης σημαντικό. Η ψυχολόγος Devendra Singh, από το Πανεπιστήμιου του Texas υποστηρίζει ότι οι γυναίκες με σώμα «κλεψύδρα» αποτελούν την πρώτη επιλογή των αντρών. Από την πλευρά τους οι γυναίκες επιλέγουν άντρες με μεγάλες πλάτες.

Πρόσωπο με πρόσωπο

Η δομή του προσώπου μπορεί να δείξει, επίσης, πολλά, όσον αφορά τη γονιμότητα. Τα οιστρογόνα σχηματίζουν το πρόσωπο της γυναίκας και η τεστοστερόνη το πρόσωπο του άντρα. Μέσω των στοιχείων αυτών του οργανισμού, αντικατοπτρίζεται η υγεία του κάθε ατόμου.

Το πήρες μυρωδιά;

Οι γυναίκες, για συγκεκριμένες μέρες του μήνα, μυρίζουν και δείχνουν πιο ελκυστικές στους άντρες. Και οι συμμετρικοί άντρες, όμως, μυρίζουν καλύτερα. Έρευνα του 2002 είχε δείξει ότι οι γυναίκες δείχνουν σαφή προτίμηση στη μυρωδιά των αντρών αυτών που τα γονίδιά τους μοιάζουν με τα δικά τους, θεωρώντας τους ως ιδανικούς συντρόφους.,

Διάρκεια σχέσεων

Οι κανόνες της έλξης μπορεί να καθοδηγήσουν τις αρχικές μας αποφάσεις, είτε για καλό είτε για κακό. Αλλά η σχέσεις με διάρκεια είναι κάτι παραπάνω από αυτό που μπορούμε να δούμε και να μυρίσουμε. Η συμπεριφορά παίζει σημαντικό ρόλο, με τη βιολογία να αποτελεί έναν ενδιαφέροντα παράγοντα.
 Μία από τις παλαιότερες θεωρίες αναφέρει ότι τα παντρεμένα ζευγάρι.�, μερικές φορές, μοιάζουν μεταξύ τους. Έτσι, αν η σύζυγός σου είναι γενετικά παρόμοια με εσένα, τότε έχετε περισσότερες πιθανότητες να ζήσετε έναν ευτυχισμένο γάμο. Γίνεσαι περισσότερο αλτρουιστής και είσαι ικανός να θυσιαστείς για κάποια που σου μοιάζει. Το χιούμορ, επίσης, παίζει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις, αν και η σπουδαιότητά του διαφέρει σε άντρες και γυναίκες. Μία γυναίκα έλκεται από έναν άντρα που την κάνει να γελάει. Ένας άντρας έλκεται από μία γυναίκα που γελάει με τα αστεία του.

Αληθινή αγάπη

Κάπου μεταξύ έλξης και sex, όλοι ελπίζουμε, να υπάρχουν δυνατά αισθήματα αγάπης. Αλλά ποιο απ’ όλα τα κίνητρα μας καθοδηγεί πραγματικά; Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο εγκέφαλος δραστηριοποιείται περισσότερο όταν ένας άνθρωπος είναι ερωτευμένος, παρά όταν κάνει sex. «Η ρομαντική αγάπη είναι η πιο ισχυρή απ’ όλες τις ανθρώπινες εμπειρίες», σύμφωνα με την Helen Fisher,ανθρωπολόγο του Πανεπιστημίου Rutgers. «Και φυσικά είναι σίγουρα πιο ισχυρή από το sex.»

Παρά τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ αντρών και γυναικών και τα δύο φύλα τοποθετούν ψηλά στις αξίες ένα συγκεκριμένο γνώρισμα: την αφοσίωση. Αμέσως μετά ακολουθούν η εξωτερική εμφάνιση, η οικογενειακή δέσμευση, η ευημερία και η κοινωνική θέση.



menslounge.gr








ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment