Monday, March 26, 2012

Η έξοδος είναι συχνά ο καλύτερος δρόμος προς τα επάνω



http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/51d477f20d8b75b02b1969eba762cc34_M.jpgΣυχνά το να εγκαταλείψετε μια θέση είναι η καλύτερη επιλογή για να κάνετε καριέρα...

Ναι, οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και ειδικά στην
ελληνική πραγματικότητα και το να εγκαταλείπεις μια θέση σε μια εταιρεία δεν είναι και το πιο εύκολο, αλλά μερικές φορές χρειάζεται μια ριζική αλλαγή για να δώσετε ώθηση στην καριέρα και στο μισθό σας.







Βλέπετε στο εσωτερικό μιας εταιρείας οι αυξήσεις στο μισθό συνήθως είναι της τάξης της αύξησης του πληθωρισμού και ακόμη και μια προαγωγή δεν συνεπάγεται μεγάλες αλλαγές στις απολαβές σας. Αντιθέτως για την ίδια θέση σε κάποιον που δούλευε μέχρι τότε αλλού και δεν ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας μπορεί να δοθούν πολλά περισσότερα χρήματα. Οι επιχειρήσεις συνήθως δίνουν μεγαλύτερη αξία σε κάποιο εξωτερικό ταλέντο και το αξιολογούν ως πιο σημαντικό σε σχέση με ένα αντίστοιχο εσωτερικό. Σε ορισμένες περιπτώσεις ένα φρέσκο μυαλό με διαφορετικές εμπειρίες μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται.





Οπότε έχετε πάντα τις κεραίες σας ανοικτές, γιατί το μέλλον σας μπορεί να βρίσκεται εκτός των τειχών της εταιρείας που τώρα εργάζεστε.

queen












ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment