Sunday, March 11, 2012

Μήνυσε τη σύζυγο για υπερβολική ενασχόληση με το πέος του

Με μια...μεζούρα στο χέρι περίμενε καθημερινά η Juddie Karlston το σύζυγο της Ben
στο Dadi της Σκωτίας. Ο λόγος;

Tο καθημερινό μέτρημα του πέους του συζύγου της!

"Από τις αρχές της γνωριμίας μας έδειχνε μια μορφή εμμονής σχετικά με το μέγεθος του πέους μου, που όμως....



 δεν είχα πάρει στα σοβαρά. Στη συνέχεια όμως έγινε πολύ φορτική. Προσπαθούσε να μου εφαρμόσει διάφορες μεθόδους επιμήκυνσης πέους ενώ συνεχώς ήθελε να μετράει τα αποτελέσματα τους. Σε διάστημα 2,5 ετών δαπάνησε αρκετά χρήματα για περισσότερες από 30 διαφορετικές μεθόδους που κατά την άποψη της δεν έφερναν αποτελέσματα. Ουσιαστικά μου έκανε τη ζωή κόλαση" είπε μεταξύ άλλων ο Ben ζητώντας τη μεσολάβηση της δικαιοσύνης.


Ο Ben κατηγόρησε τη σύζυγο του για υπερβάλλοντα ζήλο στην ενασχόληση με το πέος του, που είχε σαν αποτέλεσμα τη μείωση της αυτοπεποίθησης και του ανδρισμού του και έφεραν εντελώς αντίθετα αποτελέσματα σε σχέση με αυτό που η Juddie επιθυμούσε.



Η Juddie με τη σειρά της, περιέγραψε το Ben ως ένα αδιάφορο σύζυγο που δε νοιαζόταν καθόλου για εκείνη και δεν αναγνώριζε καν το εκ γενετής μειονέκτημα του σχετικά με το μέγεθος του πέους του που δεν ξεπερνούσε ποτέ τις 4 ίντσες!



"Στην ουσία πληρώνω το λάθος της επιλογής μου να προχωρήσω σε γάμο με έναν άνθρωπο που ποτέ δε με κατάλαβε και ποτέ δε με κάλυψε σε κανέναν τομέα" δήλωσε η Juddie ακούγοντας την απόφαση του Δικαστή που αποφάνθηκε το διαζύγιο εις βάρος της.

vivanews.gr



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment