Sunday, March 25, 2012

Η Cate Blanchett βγάζει νοκ-άουτ το photoshop

Η Cate Blanchett βγάζει νοκ-άουτ το photoshop


Η 42χρονη ηθοποιός αποδεικνύει πως αν είσαι πραγματική θεά δεν έχεις ανάγκη κανένα φίλτρο...

για να σου σβήσει τις ρυτίδες.



Είναι η χαρισματικότερη ηθοποιός της γενιάς της, ένας πραγματικός χαμαιλέοντας της υποκριτικής τέχνης, μια γυναίκα απίστευτης ομορφιάς και χάρης και μια αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα. Αν δεν την είχαμε δει με τα μάτια μας, θα ήμασταν σίγουροι πως η Cate Blanchett υπάρχει μόνο στη φαντασία μας.



Η λατρεμένη Αυστραλή ηθοποιός, όμως, όχι μόνο είναι μια πραγματική γυναίκα με σάρκα και οστά, αλλά στο τελευταίο εξώφυλλο που έκανε για το τεύχος Μαρτίου/Απριλίου του περιοδικού Intelligent Life, απέδειξε πως αν υπάρχει μια γυναίκα σε αυτόν τον κόσμο που αξίζει τον τίτλο του «απόλυτου θηλυκού» τότε είναι αυτή.



Η Blanchett φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού με ελάχιστο, σχεδόν καθόλου, make-up, φορώντας το δικό της, απλό, μαύρο δερμάτινο jacket, χωρίς ιδιαίτερο styling στα μαλλιά και το σημαντικότερο, χωρίς η φωτογραφία της να περάσει από ψηφιακή επεξεργασία. Αυτό που βλέπεται είναι 100% Cate Blanchett και όχι ένα ακόμα προϊόν του Photoshop –παρότι πολλές celebrities θα παρακαλούσαν να έδειχναν έτσι ακόμα και μετά από εξεργασία.





tumblr_m1963tmQu91qgeaw1o1_r1_500


Υποστηρίζοντας αυτή την κίνηση, ο διευθυντής του Intelligent Life, Tim de Lisle, είπε: «Δείχνει ακριβώς αυτό που είναι, μια γυναίκα 42 χρονών που περνά τις μέρες της στο γραφείο της, τα απογεύματά της πάνω στο θεατρικό σανίδι και τον υπόλοιπο χρόνο της τον αφιερώνει στα τρία μικρά παιδιά της».



Ο de Lisle έγραψε επίσης στο εισαγωγικό κείμενο του περιοδικού: «Όταν τα άλλα περιοδικά φωτογραφίζουν ηθοποιούς, καταλήγουν πάντα να επεξεργάζονται τόσο πολύ τις φωτογραφίες, εξαλείφοντας και την παραμικρή ρυτίδα και κάνοντας το δέρμα να φαίνεται τόσο αδιανόητα λείο, ώστε, ειδικά όταν βλέπεις μεγάλους σταρ, αναρωτιέσαι γιατί ο φωτογράφος δεν πήγε να τραβήξει κατευθείαν το κέρινο ομοίωμά τους...». Διαφωνεί κανείς;



Όσο για την Cate Blanchett, εκτός του ότι μας έδειξε για άλλη μια φορά πόσο ακομπλεξάριστη, cool και υπέρτατη θεότητα είναι, αποκάλυψε πρόσφατα σε μια άλλη συνέντευξή της το μυστικό της για το υπέροχο, διάφανο δέρμα της: «Χρησιμοποιώ λάδι από emu. Στην κουλτούρα των αυτοχθόνων της Αυστραλίας, αυτό ήταν το πρώτο λάδι με το οποίο άλειφαν τα μωρά εξαιτίας της εκπληκτικά ενυδατικής δράσης του. Είναι όλα πολύ απλά και βασικά πράγματα».



Queen.gr















ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment